Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κίνδυνος από πτώση σοβάδων στην Κωττουνίου

Προσοχή σε πεζούς και οδηγούς

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, επί της οδού Κωττουνίου 13 στη Βέροια, στο μεθόριο σχεδόν των πολυκατοικιών, σοβάδες αποκολλημένοι κρέμονται ετοιμόρροποι πάνω από το πεζοδρόμιο, με κίνδυνο να τραυματίσουν περαστικούς και να προκαλέσουν ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα.

Προ ημερών, παρόμοιο πρόβλημα υπήρξε σε γειτονική οικοδομή. Πιο συγκεκριμένα, μετά από πτώση σοβάδων καταστράφηκε «ουρανός» παρκαρισμένου οχήματος.

Έκτοτε περίοικοι έχουν τοποθετήσει στο πεζοδρόμιο αυτοσχέδια τεχνητά εμπόδια, με προειδοποιητικά σημειώματα, προκειμένου να προστατευτούν ανυποψίαστοι πεζοί και οδηγοί. 

8 σχόλια:

  1. Πολεοδομία απευθείας , είναι σοβαρά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα όλα πια στην κωττουνιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεύθυνη για ότι συμβεί είναι η πολυκατοικία.Δεν είναι Δημοτική ιδιοκτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι περισσότερες οικοδομές ειναι χτισμένες πριν απο το 1975 -΄80. οι περισσότερες από τότε έχουν να συντηρηθούν εξωτερικά τόσο στα κάγκελα, κυρίως της ταράτσας ( μαζί με παλιούς ιστούς κεραιών) ,όσο και σε φουσκωμένους σοβάδες, ξεκολλημένα μάρμαρα κτλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένετε πρώτα να τραυματιστεί κάποιος και μετά οι ένοικοι θα ξυπνήσουν για να το φτιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να γίνει το κακό για να παρθούν μετά αποφάσεις...και ντροπή για τους ιδιοκτήτες της οικοδομής που εδώ και καιρό έχουν αμελήσει ενώ ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ