Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέγραψε στην Καλαμάτα ο Κωτσόπουλος

Στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Νότιο όμιλο της Super League 2 θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου.

Ο Κωτσόπουλος μετακόμισε από τον ΦΑΣ Νάουσα στο Περιστέρι τον Ιανουάριο του 2018 και σε πεντέμιση χρόνια κατάφερε να αγωνιστεί 71 φορές πετυχαίνοντας έντεκα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε ως δανεικό στη Β’ ομάδα της ισπανικής Χετάφε, ενώ πριν κάνει το μεγάλο βήμα είχε φορέσει τις φανέλες του Νηρέα Βέροιας, του Μακροχωρίου και του ΦΑΣ Νάουσα. Τον Αύγουστο του 2023 αποκτήθηκε από την IFK Mariehamn, ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου. Είναι 26 ετών, γεννημένος τον Φλεβάρη του 1997 και έχει ύψος 1.77. Είναι επιθετικός, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U 21 όπου είχε έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νηρέα Βέροιας και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην Γ εθνική με την ομάδα του Μακροχωρίου. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Νάουσα η οποία έπαιζε στην ίδια κατηγορία.

Τον Γενάρη του 2018 υπέγραψε στον Ατρόμητο και την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Ισπανία στην Β ομάδα της Χετάφε.

Η τριετία 20-23 τον βρήκε πάλι στον Ατρόμητο όπου συνολικά έκανε 71 εμφανίσεις και σκόραρε 11 φορές.

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μαριεχάμν της Α Φινλανδίας όπου είχε 4 συμμετοχές και ένα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τέσσερις συμμετοχές στα πλέι άουτ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ