Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μπαρτζώκας τακτικό μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναλαμβάνει με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα και μετά από εισήγηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την ιδιαίτερα σημαντική θέση του τακτικού μέλους της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου.

H Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου είναι ένας αυτόνομος κοινοβουλευτικός θεσμός, όπου συμμετέχουν ισότιμα τα κοινοβούλια των παράκτιων χωρών της Μεσογείου. Σήμερα αριθμεί 34 κοινοβούλια-μέλη, μεταξύ των οποίων τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, την Αίγυπτο, το Μαρόκο, τον Λίβανο, το Ισραήλ, την Τουρκία.

Σκοπός της Συνέλευσης είναι η προώθηση του πολιτικού διαλόγου, η επίτευξη κοινών στόχων και η προώθηση των βέλτιστων πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών συνθηκών, για την ευημερία των μεσογειακών λαών και την διασφάλιση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.

Όλες οι χώρες εκπροσωπούνται επί ίσοις όροις και ο Οργανισμός συνιστά ένα ισχυρό εργαλείο «ήπιας διπλωματίας» μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία αριθμεί τέσσερα μέλη συνολικά, με τον Τάσο Μπαρτζώκα να αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Επιτροπή Οικονομικής, Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου.

Ο ίδιος ο Βουλευτής δήλωσε, ότι «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετάσχω στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου. Αντιλαμβάνομαι το καθήκον που συνεπάγεται η θέση αυτή, στην κοινή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες της Μεσογείου και σκοπεύω να εργαστώ στενά με τα υπόλοιπα μέλη της Συνέλευσης, για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να διασφαλίσουμε την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία για τους πολίτες μας».

15 σχόλια:

  1. Ο αγαπητός και πολύ συμπαθής Μπαρτζώκας να λάβει το μήνυμα , πως θα ξεχάσει τους Νεοδημοκράτες αν ψηφίσει το σοδομικό νομοσχέδιο. Οι Νεοδημοκράτες κατάπιαμε το Μακεδονικό. Αυτό όμως που βλασφημεί το Θεό και διαλύει την οικογένεια, δεν θα το ξεχάσουμε.Και έτυχε στη Νέα Δημοκρατία να υποστηρίζουμε τον Θεσμό της Εκκλησίας , της Πατρίδας και της Οικογένειας... Ο Πρωθυπουργός βάζει πολιτική θηλιά στον ίδιο , στο κόμμα του αλλά δεν θα τον αφήσουμε να βάλει και στην αγαπημένη Πατρίδα μας.....Αφήστε που τους σπρώχνει στην αγκαλιά της ΝΙΚΗΣ και του ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. 1+1=2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινα χεστηκαμε τι θα ξεχασετε και δεν θα ξεχασετε τα ακροδεξια θρησκοληπτα νεοναζι πραγματικα. Εν ετει 2024 κανεις δεν σας δινει σημασια σε μια γραφικη μειοψηφια που πεθαινει γρηγορα. Με το νομοσχεδιο η οικογενεια ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ και η ισοτητα σε οτι αφορα τα ανθρωπινα δικαιωματα γινεται πραγματικοτητα. Περαστικα, λατρευω την ομοφοβικη υστερια σας. Συνεχιστε ετσι.

      Διαγραφή
  2. Ο μπαρτζωκας θα ψηφίσει κατά των ομοφυλόφιλων.ειναι σωστός οικογενειαρχης και άνθρωπος της εκκλησιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως εξω απο το γαλαζιο μαντρι τον φαει ο λυκος;;;

      Διαγραφή
  3. Κ. Μπαρτζωκα ελπίζω όλα αυτα που ακούμε στην Ημαθία περί ψηφίσεις του νομοσχεδίου για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών από εσάς να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Ελπίζω και εύχομαι να μην γίνει αυτό το λάθος, γιατί είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι και σεις ξέρετε ότι είναι πέρα από τα όρια κάθε λογικής. Μην υπογράψετε την πολιτική σας κατρακύλα έχετε ακόμη να δώστε, όμως σε περίπτωση που το ψηφίσετε ο λαός της Ημαθίας δεν θα ξεχάσει.....το λάθος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νομοσχεδιο θα περασει, η ισοτητα θα γινει πραγματικοτητα και εσεις και οι ομοιοι σας θα συνεχισετε να βγαζετε σκοταδιστικους αφρους. Και πολυ το χαιρομαι. Περαστικα σε ολους τους νεοναζι.

      Διαγραφή
  4. Τάσο μην τυχόν δεν ψηφίσεις αυτό που γνωρίζεις οτι θέλουμε εμείς οι δεξιοί ψηφοφοροι σου για τον γάμο των περηφανων και για την υιοθεσία, γιατί μετά δεν θα σε ψηφίσουμε ούτε εμείς...ευκαιρία να βγεις μπροστά στην Ημαθία μην την πετάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω ο συγκεκριμενος ως νεος βουλευτης κιολας να υπερψηφισει ενα καιριο νομοσχεδιο που αφορα τα ανθρωπινα δικαιωματα και την νομικη καλυψη υπαρχοντων και μελλοντικων οικογενειων. Αν θελει το κομμα του να επιβιωσει στο μελλον. Αυτοι που φωναζουν τωρα κατα του νομοσχεδιου ειναι μια γραφικη μειοψηφια μεγαλης ηλικιας που πεθαινει σιγα σιγα. Με ποιους θελει να ειναι ; Με την μορφωμενη επι τετοιων θεματων νεολαια η με μια ομαδα ακραιων χωρις μορφωση που πεθαινει ; Να κοιταξει το πολιτικο του μελλον, τα στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα, το τι ειναι σωστο και δικαιο και να ψηφισει υπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Σαφεστατα...τα τρικ του Μητσοτακη τα φορτωνει στους βουλευτες...για να κρυφθει απο τις ενοχες του...αν ειναι τιμιος αυτος με αυτη την πραξη του να εισαι νομιμα "απων" τοτε εμεις ειμαστε αφελεις

      Διαγραφή
  7. Και εδω λογοκρισια βλεπω σε αποψεις υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων απο το site σας. Το μισος εναντιον των ΛΟΑΤΚΙ ατομων ειναι οκ, το να καλεις εναν βουλευτη να πραξει το σωστο ειναι κακο και λογοκρινεται. Τι να πω. Ευτυχως θα ηττηθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο επιχείρημα υπέρ του να παντρεύονται οι τραβεστί δεν υπάρχει;...

      Διαγραφή
    2. Τι σχεση εχουν οι τραβεστι με τα ΛΟΑΤΚΙ ατομα ακριβως αγαπητε αμορφωτε ; Καμια. Τα επιχειρηματα απειρα. Ισονομια, ισοτιμια, ισοπολιτεια, ανθρωπινα δικαιωματα, αναγνωριση ισοτιμων σχεσεων ως τετοιες, λυση νομικων προβληματων των παιδιων ομοφυλων ζευγαριων κτλ κτλ

      Διαγραφή
  8. Τασο,
    το μηνυμα το στειλαμε και μαλιστα ΞΕΚΑΘΑΡΑ (οπως λετε και εσεις οι πολιτικοι). βεβαια η "μεγαλη ιδεα" του Κυριακου δυστυχως μαλλον θα γινει νομος του κρατους και τοτε η "μπαλα " θα παρει και οσους απο εσας δεν το στηριξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ