Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: «Ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία μας»

Ο Τάσος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και χαρακτήρισε ως ένα γενναίο βήμα την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου για πρώτη φορά στη χώρα μας για τις Ευρωεκλογές και τα δημοψηφίσματα!

Αναφέρθηκε στις βασικές κατηγορίες πολιτών που θα ωφεληθούν κυρίως από τη δυνατότητα να ψηφίσουν με μία επιστολή, όπως τα άτομα με αναπηρία, οι ασθενείς, οι ηλικιωμένοι, αλλά και οι εποχιακά εργαζόμενοι και οι φοιτητές.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες ομογενείς, στους οποίους για πρώτη φορά η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκκίνησε τις διαδικασίες για να μπορούν να ψηφίζουν από τη χώρα διαμονής τους, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην πατρίδα μας.

Επίσης, στήριξε την επιλογή του Υπουργείου Εσωτερικών να εισάγει με Τροπολογία τη δυνατότητα να ψηφίζουν και στις εθνικές εκλογές με επιστολή οι Έλληνες του εξωτερικού, και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη συμβολική στιγμή, 50 έτη μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, κάθε κοινοβουλευτική παράταξη βρίσκεται πια ενώπιον των ευθυνών της, απέναντι στον ελληνικό λαό!».

Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας κάλεσε τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια, την οποία υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, που παραμένει πιστή στις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει θέσει!

6 σχόλια:

  1. Κύριε Μπαρτζώκα θα είχε μεγάλη αξία για τους ψηφοφόρους σας η τοποθέτηση σας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και για την τεκνοθεσία αυτών. Άσε τα εύκολα της επιστολικής ψήφου και τοποθετήσου για το ζήτημα που έχει διχάσει την Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας απαντήσω εγώ ...θα ψηφίσει ΝΑΙ.Ομως να τον ρωτήσω εγώ στον γιο του τι θα πει και θα ομολογήσει.

      Διαγραφή
  2. Ο αξιότιμος βουλευτής θα ψηφίσει τον σοδομικό νόμο που τινάζει στον αέρα την ορθόδοξη ελληνική οικογένεια; Τί θα κάνει; Οι περισσότεροι νεοδημοκράτες το κατάπιανε το Μακεδονικό. Αυτό όμως που αγγίζει και προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη μας , δεν πρόκειται να ξεχαστεί Ποτέ μα Ποτέ...Αν ψηφιστεί , η Νέα Δημοκρατία ,θα εξαϋλωθεί από τη βάση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτούς δεν υπάρχει Εκκλησία...οι εμφανίσεις τους είναι για το θεαθηναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έλληνας ψηφοφόρος ξέχνα αμέσως. Σε ένα μήνα μετά την ψηφοφορία κάνεις δεν θα θυμάται τίποτα. Εμπρός λοιπόν για ακόμα ένα 43%....Δεν φταίνε αυτοί, εμείς ψηφίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia hdh pantreuontai me symfono symvioshs, ti perimenete na psifsioyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ