Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαλάσκας: «Βρήκαν αμυχές και πνιγμό στο βρέφος - Η μητέρα είναι ψυχοπαθής»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση δολοφονίας ενός βρέφους από την ίδια την μητέρα του στο Μακροχώρι. Η 37χρονη χτύπησε μέχρι
θανάτου το 6 μηνών βρέφος της, μπροστά στα άλλα 2 ανήλικα κορίτσια της. Πρόκειται για γυναίκα που σώθηκε από την τραγωδία των Τεμπών το 2003! 

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Katerina» και μίλησε στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου για τις πληροφορίες που διαθέτει ο ίδιος. Ανέφερε πως στο μωρό βρήκαν αμυχές και ότι πέθανε από πνιγμό. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος συνδικαλιστής της Αστυνομίας: «Η μητέρα είναι ψυχοπαθής».

Δείτε το video:

10 σχόλια:

  1. Τέτοιος ψυχοπαθής πώς τους διορίζουν στο δημόσιο και ειδικά σε νοσοκομεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς τότε ή ήταν καλύτερα και μπορούσε μια χαρά να δουλέψει ή δεν είχε εμφανιστεί ακόμα η ψυχοπαθεια της

      Διαγραφή
    2. Είχε μοριοδοτηθεί ως μητέρα δύο τέκνων και πήρε τη θέση μίας άλλης, Απόδειξη ότι για τα παιδιά πρέπει να χορηγούνται υψηλά επιδόματα αλλά όχι μόρια.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς και όχι, ούτε τότε ήταν καλά! Και ας μην προσπαθούνε να συγκαλύψουν και να δικαιολογήσουν καταστάσεις. Νοσηλεύτηκε και έπειτα απέκτησε τη θέση της στο δημόσιο. Αλλά υπήρχε κανεις να ελέγξει την κατάσταση;Την απάντηση την γνωρίζουμε.Και τα αποτελέσματα δυστυχώς ήταν καταστροφικά.

      Διαγραφή
    4. Είχε τα ίδια μόρια με τον σταθμάρχη της Λάρισας. Το θέμα είναι, πόσες τέτοιες βόμβες υπάρχουν στο δημόσιο;

      Διαγραφή
  2. 1)Πρόκειται για γυναίκα που σώθηκε από την τραγωδία των Τεμπών το 2003!
    2 ) Η 37χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.
    Τελικά τι ισχύει ήταν στο λεωφορείο ναι ή όχι , μας μπερδεύεται με τις ανακοινώσεις και σχόλια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαπια κοινωνια σε σηψη ανυπαρκτο διαλυμενο κρατος τα παντα διαλυμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή είναι η κατάντια των πολιτικών. Έδιωξαν από τα νοσοκομεία ικανότατους επειδή δεν εμβολιάστηκαν και κράτησαν τους εμβολιασμένους ψυχοπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοπέλα σε τέτοια θέση που βρίσκεται χωρίς να το έχει επιλέξει με την ασθένεια που υποφέρει, δεν σου χρειάζεται για να εκφράσεις τη δική σου ψυχοπαθεια που είναι από επιλογη σίγουρα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ