Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άσε μας ρε Νταλάρα!

Kataskopos speaking

Και «τσουπ» το θέμα των ημερών έγινε αν οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά. Ρε πάτε καλά; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι δυνατόν; Δηλαδή, το αγοράκι όταν πάει σχολείο και τον ρωτήσει ο συμμαθητής του πως την λένε την μαμά σου, αυτό τι θα απαντήσει; Μήτσος; 

Πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία! Δεν υπάρχει σωτηρία. Ξαφνικά αποπροσανατολίστηκε η κοινή γνώμη και ξέχασε την ακρίβεια και τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά! 41% τελειώσατε που έλεγε και ο αείμνηστος Αλέφαντος...

Από την άλλη πλευρά, έχεις τον Νταλάρα, να πουλάει πνεύμα σε κάτι δημοσιογράφους που δουλεύουν για 600 ευρώ. Άσε μας ρε Νταλάρα, που επί ΠΑΣΟΚ ζούσες μέσα στην χλιδή και είχες την γυναίκα σου υπουργό! Και αφού είσαι τόσο μεγάλος μάγκας, γιατί δεν πήγες να μιλήσεις απευθείας στα αφεντικά των καναλιών; Μου βρήκες κάτι 20χρονα παιδάκια κι άρχισες το μάθημα! 

Αν είχες άντερα (που δεν έχεις!) να πήγαινες μπροστά στον Μαρινάκη (MEGA), στον Βαρδινογιάννη (STAR), στον Κυριακού (ANT1), στον Σαββίδη (OPEN) και να τα έλεγες αυτά; Εκείνοι δίνουν τις εντολές. Σ' αυτούς έπρεπε να τα πεις. Αλλά πού να σταθείς μπροστά τους και να πεις αυτά τα πράγματα. Να... σε πάει!

Δυστυχώς, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει και ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπνέουν πλέον τον λαό και ο κόσμος άρχισε να συμβιβάζεται με τα λίγα. Παίρνει ένα pass και χαίρεται! Εκεί μας κατάντησαν. Τα Μ.Μ.Ε. κάνουν απλά την δουλειά τους και όλοι εμείς κοιτάμε πότε θα έρθει 1 του μηνός για να πάμε σούπερ μάρκετ και αγχωνόμαστε πως θα πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και ΔΕΗ. Κατάντια!

25 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Κατάσκοπε, που η γενιά σου κατάστρεψε την Ελλάδα, γλύφατε τους βουλευτάδες για να μπειτε αναξιοκρατικα στο δημοσιο, αυτή η Ελλάδα σας αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...

      Διαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ!!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκασιλα μας τι λετε αληθεια. Σε οποιον δεν αρεσει δεν παντρευεται ομοφυλο του. Περαστικα.

      Διαγραφή
    2. Αντε κακε και εσυ τετοιοσ εισαι?

      Διαγραφή
  3. Μια χαρά τα είπε ο Νταλάρας και μπράβο του. Αντε γιατι μας τα εκαναν γαριδες με τις αδειες που βλεπουμε καθε μερα σε Λιαγκα και Καινουργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αργοί ψηφίζουν αργούς για να νομοθετούν για αργούς.

    ΥΓ η κοινωνία καταρρέει και χωρίς τους κίναιδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ελεγα και εγω site της επαρχιας δεν θα φιλοξενησει την ομοφοβικη του ανοησια. Ναι αρθρογραφε του μην πω τα ομοφυλα ζευγαρια ΚΑΙ θα παντρευονται ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ παιδια και τα μεγαλωνουν υπεροχα σε δεκαδες χωρες του κοσμου και στην Ελλαδα. Περαστικα σκοταδιστες. Σας περιμενουν δυσκολες μερες κοινωνικης προοδου και προοδου ανθρωπινων δικαιωματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι σχέση έχει ο Νταλάρας μ αυτά που λες φίλε μου περί ομοφοβίας?

      Διαγραφή
    2. Οι περίεργοι ας συζούν και ας εχουν την καλυψη του νόμου με οτι και με όποιον θέλουν ( ακόμα και με το αυτοκίνητο τους ή το...ψυγείο τους!) καμια σχεση ομως με ΓΑΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ!
      Εδώ και χιλιάδες χρόνια , νοήμονος ζωής, αυτά ισχύουν και έχουν ορισθεί από τη φύση.
      Δεν αλλάζουν οι νόμοι του σύμπαντος για το χατίρι κάθε "δικαιωματιστή" και κάθε παλαβού!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος 1:52 ξέρεις γιατί οι πλειοψηφία σας κράζει και σας τα χώνει;γιατί εσείς που υποστηρίζεται το δήθεν παγκόσμιο μοντέλο αυτό έχετε τόση κακία και έχθρα προς αυτούς που δε δέχονται την αλλαγή αυτή που γίνεστε αντιπαθείς όσο έξυπνα και αν το πλασάρεται. Θα σου πω μόνο αυτό αν έχεις καθόλου μυαλό,σκέψου τα αθώα παιδάκια τι μπουλινγκ θα υποστούν,εδώ δέχονται μπουλινγκ παιδιά από γονείς διαφορετικών φίλων φαντάσου αυτά του ίδιου φύλου,και μετά έξυπνες στοχαστή να δω τι θα γράφεις και τι θα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος απλα και ο 1.52 ειναι ενας απ αυτους οποτε ακρη δεν βγαζεις με δ αυτους

      Διαγραφή
    2. Η κακιά και η εχθρα ανήκουν όλες σε εσάς που εχθρευεστε και βρίζετε τόσο χυδαία τα ομόφυλα ζευγάρια και τις υπεροχες οικογένειες που δημιουργουν. Δεν με ενδιαφέρει να είναι συμπαθής σε άτομα σαν εσενα. Χρήσιμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα με ενδιαφέρει να είναι, τόσο των ομόφυλων ζευγαριών όσο και των παιδιων τους τωρινών και μελλοντικών. Αν το να είμαστε συμπαθείς στη συνομοταξία σας σημαίνει ενοχικά συνδρομα και κρυψιμο χωρίς δικαιώματα δεν θα παρουμε ευχαριστουμε.

      Όσο για το μπουλινγκ δίδαξε στα παιδια σου ότι υπάρχουν πολλες μορφές οικογένειας εκεί έξω για να μην αρκουν μπουλινγκ. Η τουλάχιστον ασε το σχολείο να διδάξει αυτά τα βασικά. Εγώ τα ίδια ακριβώς θα λέω όπως τα λέω τόσα χρόνια που τόσες χώρες εχουν θεσμοθετηθεί την ισότητα στο γαμο και την τεκνοθεσια και καμια κοινωνία δεν κατέρρευσε αντιθέτως ενισχύθηκε ο θεσμός της οικογένειας.

      Διαγραφή
    3. Ενισχύθηκε ο θεσμός τις οικογένειας;;εσύ θα μας τρελάνεις. Ρε μάστορα σαρεσει να γ@@@αι με το Μήτσο το Γιάννη κτλ;μαγκιά σου. Γουστάρεις τον γ@@@α σου να τον παντρευτείς;μαγκιά σου. Έρχεσαι τώρα επειδή θες να γίνεις γονιός να μας πεις τι; ότι εμείς που δε το δεχόμαστε είμαστε οι κακοί και εσύ ο περπατημενος μας κουνάς το δάχτυλο αν τολμήσουμε να πούμε οτι είστε εχθρικοί ακόμη και με την ίδια τη φύση;να σου θυμίσω ότι από μάνα και πατέρα γεννήθηκες εσύ που τώρα θες να το παίξεις σύγχρονος. Και ούτε συμπαθής σου θέλω να γίνω ούτε τίποτα,το μόνο που θέλω είναι να ξέρω τι να πω στα παιδιά μου αύριο όταν θα με ρωτάνε γιατί ο φίλος μου ο Χ έχει τόσο τυφλούς από μίσος γονείς; σκέψου μόνο τι θα τραβήξουν τα παιδιά από οικογένειες συχρωνες σαν αυτήν που οραματιζεσαι και μετά πηγεναι στο φαρμακείο να πάρεις αντικαταθλιπτικά . Μη ξεχάσεις μόνο να πεις στα παιδιά σου ότι φταίνε όλοι οι άλλοι,τα πάντα όλα εκτός από εσάς,η ιστορία θα δείξει.

      Διαγραφή
    4. Αφού τόσο πολύ θέλετε θέσπιση νόμου , προτείνω να θεσπιστεί νόμος που θα σας συλλαμβάνει με ποινή όταν κάνετε παιδιά όπως όπως και μετά εκβιάζετε την κοινωνία για το έγκλημα σας αυτό. Για εγκλήματα δεν θεσπίζονται δικαιώματα τέλος.

      Διαγραφή
  7. Αποπροσανατολισμός24 Ιανουαρίου 2024 στις 3:16 μ.μ.

    Κατασκοπε και σχολιαστές, ασχολείστε με το 2%-3% που σας πλασαραν οι επικοινωνιολόγοι ( έχουν δίκαιο ή άδικο αδιάφορο) και δεν ασχολείστε ή ελάχιστα ασχολείστε με το 90% που έχει πρόβλημα με την ακρίβεια σε όλους τους τομείς . Δεν σας φταίει ούτε ο Κούλης ούτε η αντιπολίτευση,ούτε ο ομοφυλόφιλος,αλλά το κλουβιο το κεφάλι σας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ Γονέα2, δεν μπορώ. Αχ, σύρε να φέρεις το γιατρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε ρε ομοφοβικό φασιστακι που σε αφήνουν να γράφεις και λαϊκίστικα μανιφέστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε 10 χρόνια ο γονέας 2 ίσως να είναι το κατοικίδιό σας. Για το παιδί ανατριχιάζω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλος ένας ΠΡΩΛΕΤΑΡΙΟΣ με τσέπη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ, που επί Χούντας όταν τον καλούσε ο Παπαδόπουλος πήγαινε πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρω... με ο,αν και δεν συμπαθώ τον Νταλάρα είσαι ένα ανορθόγραφο τρολακι.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24 Ιανουαρίου 2024 στις 8:12 μ.μ : Προς το παρον καλο θα ηταν να αρχισουν να συλλαμβανουν εσας μιας και εχουμε ισχυρους νομους κατα της ρητορικης μισους στη χωρα μας μπας και ξεβρωμισει η κοινωνια απο σιχαματα σαν εσενα και τους ομοιους σου. Και ασε τις ομογονεικες οικογενειες που μεγαλωνουν τα παιδια τους ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο εσενα. Περαστικα. Η προοδος των ανθρωπινων δικαιωματων ποναει την ακροδεξια οπως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια πρόοδος βρε μολυσμένα κύτταρα που είστε ζωντανοί νεκροί και δεν το ξέρετε και θέλετε να μολύνετε κι άλλους και ιδίως αθώα παιδιά που σίγουρα από τα πολλά κενά και τραύματα που έχετε υψώνετε τον πληγωμένο υπέρμετρο εγωισμό σας με λάθος εκφράσεις και εκδηλώσεις. Διαστροφή λέγεται αυτό.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ