Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τις Σπέτσες στη Βέροια - Ποιοι θα πάνε στην Ελιά;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στον πολυχώρο της Ελιάς. Μετά την φυγή των «57» από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας είναι η πρώτη πολιτική συγκέντρωση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βέροια. 

Κεντρική ομιλίτρια θα είναι η Γραμματέας της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη. H βουλευτής Πέλλας μετά το τριήμερο στις Σπέτσες, θα μεταβεί για λίγο στην Πέλλα και από εκεί θα έρθει στην πόλη μας. Το θέμα της συνάντησης είναι η ανάλυση των θέσεων για το συνέδριο.

Πάντως, το παραπολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις παρουσίες, αλλά και στις ηχηρές απουσίες που θα προκύψουν από την συγκεκριμένη συνάντηση. Ποιοι έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι έχουν κουνήσει μαντήλι; Ποιοι στηρίζουν Κασσελάκη και ποιοι γλυκοκοιτάζουν προς τη Νέα Αριστερά ή το ΠΑΣΟΚ; Ποια στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα δώσουν το παρών; O veriotis.gr θα είναι εκεί θα σας μεταφέρει το πλούσιο φωτορεπορτάζ του...



10 σχόλια:

  1. Σταματήστε τα λάθη και κάντε με το ΠΑΣΟΚ την νέα κεντροαριστερή Ευρωσοσιαλδημοκρατία. Είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία της Πατρίδας μας και της Ευρώπης. Το Τέρας της ακροδεξιάς πλανάται πάνω από την Υφήλιο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα Ωά κι εσένα μαζί.

      Διαγραφή
    2. Ετσι να σφηξουν λιγο οι κ ! πεστα Χρυσοστομε

      Διαγραφή
    3. ston Ανώνυμος22 Ιανουαρίου 2024 στις 2:00 μ.μ.
      τα Ωα εσείς φοβάστε να τα σπάσετε, για αυτό και φτάσατε σε αυτή την κατάντια.

      Διαγραφή
    4. στον ανίδεο Ανώνυμο 22 Ιανουαρίου 2024 στις 2:00 μ.μ.
      η Γερμανική ακροδεξιά AFD δηλώνει ότι είναι υπέρ της εξόδου της Γερμανίας από την ΕΕ, και εσύ έχεις τον κόσμο σου.

      Διαγραφή
  2. Αν ξυπνησεις μονομιας θα ερθει αναποδα ο ντουνιας.... Ελληνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον 22 Ιανουαρίου 2024 στις 2:06... Ο δικώς σου δηλαδί είναι σφιχτός? δες λιγο ABC, CNN, & Nickelodeοn για να καταλάβεις τι λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοι μασανε τον αγλεωρα και αλλοι μαλωνουν στα site...Ξυπνα Βαγγελα.....ξυπνα σε τρωνε και εσυ γαυγιζεις

      Διαγραφή
  4. Ολοι θα πανε λογαριασμο θελετε ;;;;;......φατε λαδι με 15 ευρω το λιτρο...κακοψυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν ήταν ο ΖΥΡΙΖΑ θα βαρούσε τα νταούλια και θα έπεφτε η τιμή. Το ξαναέκανε αυτό και παρα λίγο να μην υπάρχουνε σήμερα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ