Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τη Βέροια ξεκίνησε την καριέρα του ο Χάρης Κωστόπουλος - Η τελευταία εμφάνισή του στην πόλη μας

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: Τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι τα : «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

Σημειώνεται ότι είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, την Μαίρη Βάσσου, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Ζαφείρη Μελά, τον Λευτέρη Πανταζή, την Χαρά Βέρρα και τον Αντύπα.

Συνάδελφοι, κουμπάροι και αδελφικοί φίλοι Χάρης Κωστόπουλος και Βασίλης Καρράς

Αξιομνημόνευτη είναι επίσης η σχέση που ο Χάρης Κωστόπουλος διατηρούσε με τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα με την απουσία του απο την κηδεία να είναι ηχηρή, αλλά αναπόφευκτη λόγω της νοσηλείας του. Ήταν αδελφικοί φίλοι και κουμπάροι και «έφυγαν» μαζί με ένα μήνα διαφορά, και οι δύο ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Οι δυο καλλιτέχνες ήταν αυτοκόλλητοι από παλιά, από τα νεανικά τους χρόνια. Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά και τον συνόδευε με το μπουζούκι του παντού σε όλες τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά.

Αλλά η σχέση τους δεν περιορίζεται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά συνδέθηκαν ακόμη πιο στενά όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ στην συνέχεια το 1989 βάφτισε τον πρωτότοκο γιο του Χρήστο.

Δείτε την τελευταία εμφάνιση του Χάρη Κωστόπουλου στην πόλη μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ