Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Κλειδί - Πολύμυλος


Την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από τον κόμβο Κλειδίου έως και τον κόμβο Πολυμύλου, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (έντονης χιονόπτωσης- παγετός) στο Οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, αποφασίζουμε:

Από έκδοση παρούσης μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και την εξομάλυνση της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων την προσωρινή και πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού (χ/θ 226,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 288,600).

α) Η τοποθέτηση και αφαίρεση των προβλεπόμενων κινητών πινακίδων θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε., στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της.

β) Τα οχήματα στα οποία θα απαγορεύεται η διέλευση, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης θα εξέρχονται της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ και θα σταθμεύουν σε χώρο που θα υποδεικνύει το Τ.Τ. Βέροιας.

γ) Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι, τα εκχιονιστικά Μ.Ε., και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 420 και 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ