Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναλαμβάνει ομάδα της Super League 2 ο Τερζής

«Ο κύβος ερρίφθη» και σύμφωνα με πληροφορίες o Τόλης Τερζής θα είναι ο νέος προπονητής της Καλαμάτας στη θέση του Μάκη Χάβου.

Όπως αναφέρει το sportstonoto.gr, ο 53χρονος Ημαθιώτης τεχνικός με θητεία σε Βέροια και Άρη, θα βρίσκεται πιθανότατα την Τρίτη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την Τετάρτη θα προπονήσει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «πακέτο» από τον Άρη θα μεταβούν στην Καλαμάτα και οι Σέικ Ντουκουρέ και Τζόναθαν Μενέντεζ, με το deal να φέρεται ότι οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ισχυρό άντρα της Καλαμάτας, Γιώργο Πρασσά.

7 σχόλια:

  1. Επιστροφη της καλαματας στη superleague.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τερζης σε δυο χρονια θα ερθει στο χαριλαου αρης καλαματα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του χρονου η καλαματα αηττητη ανεβαινει,φετος ο αποστολος δε προλαβαινει να ανεβασει τη μαυρη θυελλα,του χρονου αηττητος ο αποστολος και στο κυπελλο τελικο με τον Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδανικος coatch για τη καλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη δυναμη , καλη αρχη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία όπου και να πάει αρκεί να μην ξαναγγίξει τον ΑΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ