Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε θέση «μάχης» οι Αγρότες στην Κουλούρα


Ξεκίνησαν σήμερα να ενεργοποιούνται τα μπλόκα των Αγροτών και στην Ημαθία, στο πλαίσιο των πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων.

Από το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024 και σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας κατά την διάρκεια της συνέλευσής του, τα τρακτέρ άρχισαν να συγκεντρώνονται στον κόμβο της Κουλούρας, το σημείο αναφοράς των αγροτών της Ημαθίας, συγκεντρώνοντας δυνάμεις προκειμένου να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του veriotis.gr και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Βράνας, η Κουλούρα θα είναι το κέντρο των αποφάσεων, όπου καθημερινά οι συγκεντρωμένοι αγρότες θα αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:













8 σχόλια:

  1. θεσσαλονικη αγροτικα να κλεισει ολη η πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΝΗΕΜΡΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΜΠΥΡΕΣ Η 4η ΔΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιοπαιγμενο εργακι. Πρωτα τους ψηφιζετε ως αξιους και ικανους, μετα παιρνετε τους δρομους, διαμαρτυρομενοι για την κυβερνηση, η οποια για αλλη μια φορα σας κοροιδεψε... και μολις ερθει ξανα η ωρα να σπειρετε τα χωραφια σας, ξεχνατε και κινητοποιησεις και τα παντα. Αντε να πεσει και κανα χημικο απο τα ΜΑΤ και αυτο ηταν ολο. Ισα ισα να ταλαιπωρειτε τον κοσμακη, με τα μπλοκα που θα κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν πάνε εξω από την βουλή να διαμαρτυρηθούν και κλείνουν δρόμους άσκοπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΡΟΤΕΣ ,μην τον ενοχλείτε, έχει πολλές έγνοιες τώρα ο άνθρωπος. Πρέπει να βολέψει τους ομοφυλόφιλους ,γατοσκυλοφιλους κλπ μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου, μετά θα ασχοληθεί μαζί σας (οι προτεραιότητές του είναι δεδομένες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρειαναρα πάρε το κύπελλο φέτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν πηραν τσιπουρο μαζι τους τοτε μονο ειναι ετοιμοι σε θεση αχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ