Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παιδί παραλίγο να πέσει στα παγωμένα νερά του Τριποτάμου

Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 6 Ιανουαρίου η τελετή των Θεοφανείων στην πόλη της Βέροιας. Εκατοντάδες πολίτες, οικογένειες και μικρά παιδιά, παρακολούθησαν την κατάδυση του Σταυρού, παρατεταγμένοι στις όχθες του Τριποτάμου.

Ωστόσο, αυτό εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, καθώς, στο σημείο όπου γίνεται η κατάδυση του Σταυρού, σε αρκετά σημεία το έδαφος είναι σαθρό, ειδικά αν έχει βρέξει. Πολύς κόσμος στέκεται ακριβώς στην άκρη του αναχώματος προσπαθώντας να πιάσει μια καλή θέση, ενώ ένα σκούντηγμα ή παραπάτημα μπορεί να καταλήξει -στην καλύτερη περίπτωση- σε βουτιά.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση ενός μικρού παιδιού, που κατά την διάρκεια του Αγιασμού των Υδάτων το Σάββατο, παραλίγο να πέσει στα παγωμένα νερά του Τριπόταμου (από την πίσω πλευρά που έχει μεγάλη ορμή!). 

Καλό θα ήταν οι διοργανωτές και η Ελληνική Αστυνομία να επιληφθούν του θέματος, πριν τραυματιστεί σοβαρά κάποιος συνάνθρωπός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ