Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάζει την Τετάρτη η Βέροια - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί


Τον πολιούχος της τιμάει η Βέροια την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, ημέρα εορτής του Αγίου Αντωνίου.

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, ενώ την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και θα ακολουθήσει η Λιτανεία της Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Αντωνίου στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Αποβλέποντες στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, η Αστυνομική Διεύθυνση Διεύθυνση Ημαθίας θα προβεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου 2020. Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και της στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων:
- στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου.
- στην πάροδο της Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Αντωνίου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων επί της πλατείας Αγίου Αντωνίου.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την Τρίτη 16-01-2024 και ώρα 01:00' έως τη Τετάρτη 17-01-2024 και ώρα 23:00'.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν
επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ