Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγάπιος Αναστασιάδης: «Θα αναγκαστούμε να ξεσπιτωθούμε»

Για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια, Αγάπιος Αναστασιάδης εξέφρασε την αγανάκτισή του για την μη επίλυση του γηπεδικού που αναγκάζει την ομάδα να παίζει με τον κόσμο στο πέταλο. Σε δήλωσή του μετά το νικηφόρο ματς με τον Αετό Βαρβάρας, ανέφερε:

«Αν και βάσει αποτελεσμάτων θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της ομαδος είναι η αβεβαιότητα και ένα αισθήμα παραγκώνισης από τους φορείς. Zητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που παρακολούθησε ακόμα ένα παιχνίδι από μακριά και δεσμευόμαστε πως αν δεν μπορέσουμε να βρούμε λύση τις επόμενες μέρες θα αναγκαστούμε να ξεσπιτωθούμε».

3 σχόλια:

  1. Κατονομαστε οσους σας δημιουργουν θεματα κ. Αναστασιαδη να ξερει κι ο φιλαθλος ποιοι βαζουν εμποδια ειναι αδικο να τσουβαλιαζονται ολοι πειτε μας τι ενεργειες εγιναν και τι προβληματα προεκυψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Αργυρό όμως φρόντισαν ΄΄κάποιοι΄΄ και ήταν το γήπεδο κομπλέ με όλα τα παρελκόμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τσιρε λυσσαξες με τον Αργυρο απο τον Σεπτεμβριο γραφεις τα ιδια κουρασες

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ