Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Πέθανε ξαφνικά μωρό 15 μηνών

Το παιδί μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου, όπου και παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε 4 ώρες αργότερα

Τραγωδία εκτιλυχθηκε στην Πτολεμαΐδα με τον αιφνίδιο θάνατο ενός αγοριού 15 μηνών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 23:00 χθες (2-1-2024) το βράδυ, το παιδί μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, όπου και παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα. Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

3 σχόλια:

  1. Παίζει ρόλο και το περιβάλλον . Πρέπει η ατμόσφαιρα εκεί να είναι " χάλια " . Και φυσικά ότι κληρονομεί από το μολυσμένο περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τοτε ρε καραγκιοζη γιατι δεν πεθαινουν ολα τα μωρα εκει; Πετιεται ο καθενας και λεει τη μαμακια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυξάνονται τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά όπου νέοι, παιδιά ή μεγαλύτεροι πηγαίνουν σε Νοσοκομείο, τους διώχνουν λέγοντας ΄΄δεν έχεις κάτι σοβαρό΄΄ και ακολουθεί το μοιραίο. Αλλά τα επιδόματα εφημεριών αυξήθηκαν υπερήφανα... Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ