Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας με 0-2 από τον Καμπανιακό

Δεν συνοδεύτηκε με νίκη το ρεπό της Βέροιας, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) φιλοξένησε τον Καμπανιακό και γνώρισε την ήττα με 0-2. Κόντρα σε μια εκ των πραγμάτων πιο ποιοτική ομάδα, καθώς αγωνίζεται στη Super League 2, η Βέροια δεν μπόρεσε να “τσιμπήσει” κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι εντυπώσεις ήταν θετικές.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση των δύο ομάδων

Τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο μέρος τον είχε ο Καμπανιακός, ο οποίος είχε και περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα. Σε μια από αυτές κατάφερε και να σκοράρει, με τη βεροιώτικη άμυνα να κάνει δώρο στους φιλοξενούμενος το 0-1 στο 10ο λεπτό. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 73′ ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Βέροια.

Με απουσίες παρατάχθηκε η “Βασίλισσα” στο γήπεδο, ωστόσο υπήρχαν και νέα πρόσωπα.

Διαιτητές: ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΤΕΡΖΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΤΟΥΦΑΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ.

Καμπανιακός (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ, ΕΠΠΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΞΙΦΙΛΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ, ΤΑΪΡΗΣ, ΤΟΤΣΚΑΣ, ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΦΡΟΣΥΝΗΣ.

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΖΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΣ Ν., ΚΑΘΑΡΙΟΣ Π., ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΜΑΝΙΟΣ, ΜΠΟΥΣΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΠΟΖΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ.

2 σχόλια:

  1. Αφου ο Καμπανιακος ειχε την πρωτοβουλια στο μεγαλυτερο μερος του ματς οπως λετε πως οι εντυπωσεις για την Βεροια ηταν θετικες; Μου φαινεται δεν εχετε ιδεα του τι γραφετε πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ποδοσφαιρική ιστορία της η ομάδα δεν πρέπει να υπαρχει άλλη τέτοια σεζόν που να έχει δεχθεί τόσα γκολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ