Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/12 - 24/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά και οι δυο πλανήτες είναι φαινομενικά ανάδρομοι. Το νόημα αυτής της όψης έχει να κάνει με αναθεωρήσεις. Ό,τι αποφασίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου και δεν έχει λειτουργήσει όπως θέλαμε, χρειάζεται να το ξαναδούμε στη λεπτομέρεια του και να κάνουμε αλλαγές και τροποποιήσεις. Παρόλα αυτά τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να τις αφήσουμε για τον Ιανουάριο, που οι δυο πλανήτες ορθόδρομοι πλέον θα ξανασυναντηθούν σε όψη τριγώνου.

♈ Κριός

Γενικά

Κατά το μεσοδιάστημα του φετινού Δεκεμβρίου, είναι κατάλληλο για να σκεφτείς τα μελλοντικά σου σχέδια, να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που άφησε αυτή η χρονιά, και να εξετάσεις τα επαγγελματικά σου ρίσκα. Επίσης, είναι καλό να αφιερώσεις χρόνο στην προετοιμασία των εορτών που πλησιάζουν. Έλα σε επαφή με κατάλληλα άτομα για να συζητήσεις αυτά τα θέματα και βρείτε μαζί τους τον τρόπο που θα χειριστείτε αυτές τις υποθέσεις. Όσον αφορά την αισθηματική ζωή σου, πολλές είναι οι επαφές σου και μπορείς ακόμα και μέσα από τον εργασιακό χώρο να ανακαλύψεις τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Πάθος και ερωτισμός αναμένονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου φίλε μου Κριέ! Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και ξυπνάει εντελώς ξαφνικά ένα έντονο ερρωτικό πόθο που είχες καλά κρυμμένο μέσα σου για ένα άτομο του παρελθόντος. Οι συνθήκες ωστόσο των αισθηματικών σου είναι αρκετά άστατες για το λόγο αυτό μην πάρεις πολλά ρίσκα για ένα νέο έρωτα που φαίνεται πολλά υποσχόμενος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου επικεντρώνεσαι στα σχέδια των επαγγελματικών σου για τον προσεχή χειμώνα. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία την Δευτέρα σου δίνεται η ευκαιρία να διαπραγματευτείς παλιότερα επαγγελματικά σχέδια και να πάρεις ανακούφιση για ένα ζήτημα οικονομικό που ήταν εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και της Πέμπτης χρειάζεται να δείξεις αυτοσυγκράτηση στις αγορές και στις σπατάλες για το λόγο το ότι η πλεονεξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομικά λάθη.

♉ Ταύρος

Γενικά

Την περίοδο αυτή, θα έχεις πολλές κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις. Οι περισσότερες από αυτές, φαίνεται να σχετίζονται με την προώθηση της καριέρας σου. Ειδικά μετά την Τετάρτη, φαίνεται να ευνοούνται διάφορες επαφές με άτομα που στο μέλλον θα σου φανούν χρήσιμα για την προβολή σου. Στον τομέα των συναισθημάτων σου, η φόρτιση θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσένα, καθώς οι επιλογές που κάνεις δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες. Απόφυγε να δίνεις αφορμές για εντάσεις που θα επηρεάσουν τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία άκρως φλογερή περίοδο για τα αισθηματικά σου, πιο τυχερός αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βρεθείς εσύ που είσαι Ταύρος του πρώτου δεκαημέρου , σου δίνεται η ευκαιρία να κουβεντιάσεις και να λύσεις ένα ερωτικό πρόβλημα ή και να τα ξαναβρείς με έναν άνθρωπο του παρελθόντος σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο αναμένεται να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε μία σχέση σου αν είσαι γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα αναζητάς νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου και τα νέα που θα λάβεις αναμένεται να είναι ευχάριστα γιατί λύνεται υπόθεση του παρελθόντος η μία εκκρεμότητα που είχε στην εργασία σου. Στον οικονομικό τομέα συνεχίζονται τα ζόρια όμως λαμβάνεις μία στήριξη που σου δίνει ανάσα για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα την περίοδο των γιορτών.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η περίοδος αυτή θα είναι έντονη κοινωνικά, με πολλή δουλειά και πιέσεις από τρίτους που ενδέχεται να δημιουργήσουν εντάσεις στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία, κάτι που σίγουρα βοηθάει εσένα ειδικά να αντιμετωπίσεις τις πιέσεις αυτές. Στον τομέα των συναισθημάτων, δεν συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά θα ήταν καλό να σκεφτείς προσεκτικά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Τα φετινά Χριστούγεννα προβλέπονται με εντάσεις, αλλά όχι απαραίτητα στον προσωπικό και κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι σαν να βρίσκεται σε ένα πεδίο μάχης αυτή την περίοδο. Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη αναμένονται γεγονότα που θα σε ξεσηκώσουν τα ερωτικά σου προκαλώντας νεύρα ένταση και θυμό. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού το τρίγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό αναμένεται να φέρει μία δυνατή καρμική γνωριμία για σένα που είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των εργασιών σου και στην εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων. Κάνει υπομονή και διαχειρίσου με συνέπεια και οργάνωση τα απαραίτητα της δουλειάς. Κάποιοι συνεργάτες γίνονται προκλητικοί με τη συμπεριφορά τους αυτό τον καιρό και εσύ φορτώνεσαι στην πλάτη σου ευθύνες οι οποίες δεν σου αναλογούν. Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

♋ Καρκίνος


Γενικά

Εάν αποφασίσεις να αλλάξεις αντικείμενο ή χώρο εργασίας, προσπάθησε να συζητήσεις το θέμα και, στη συνέχεια, να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Ίσως επιλέξεις να επικεντρωθείς στην ανανέωση του κοινωνικού και φιλικού σου κύκλου, αισθανόμενος ότι ήρθε η στιγμή για αλλαγές που θα σε οδηγήσουν προς νέες κατευθύνσεις. Στο οικονομικό σου πεδίο, φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκό αυτήν τη στιγμή. Παρόλα αυτά, μην χαλαρώνεις πολύ και απόφυγε τις υπερβολικές γιορτινές δαπάνες, καθώς αυτές συχνά προσφέρουν μια προσωρινή αίσθηση ικανοποίησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για το ζώδιό σου αγαπητέ μου Καρκίνε. Η πιθανότητα μίας ερωτικής επανασύνδεσης είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 25 με 26 Ιουνίου. Η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να φέρει ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια σε εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου όπου αυτή την εβδομάδα θα πεις ότι τα καλύτερα έρχονται τη στιγμή που δεν το περιμένεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα μπορεί να μάχεσαι για ένα καλύτερο αύριο και να έχεις κουραστεί αρκετά όμως η εβδομάδα είναι επιβοηθητική και φέρνει μία σημαντική πρόταση η οποία θα παίξει σπουδαίο ρόλο για την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σου. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν σημαντικές και σπουδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

♌ Λέων

Γενικά

Εκεί που θα πρέπει να έχεις στραμμένη την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα είναι στα θέματα που αφορούν συμφωνίες, συμβόλαια, και την αξιοπιστία των ατόμων που σου τα προτείνουν. Εσύ που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, και με σωστές κινήσεις μπορείς να επιτύχεις αύξηση των εσόδων σου ή να συνάψεις επωφελείς συμφωνίες. Αξιοποίησε την ευκαιρία για μια αισθηματική σχέση, και μη φοβάσαι το άγνωστο τόσο πολύ. Επίσης, πρόσεξε μην επηρεαστείς από πρόωρες εντυπώσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Κάνε τώρα τις αποφάσεις σου για ενδεχόμενες γιορτινές μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου αλλάζουν αλλά και ανατρέπονται μέσα στις επόμενες ημέρες αγαπητέ μου Λέοντα. Μία παλιά σχέση έχει φθαρεί και εσύ κάνεις τον επανάστασή σου και θέλεις να απελευθερωθείς προκειμένου να κλείσεις το 2023 χωρίς βαρίδια από το παρελθόν σου. Μία νέα γνωριμία σταθμός στη ζωή σου αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12 με 15 αυγούστου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μπορέσεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες επαγγελματικές είτε θα κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις που περίμενες να ξεμπλοκάρουν τα τελευταίο χρονικό διάστημα. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση γιατί αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσεις αρκετά άτσαλα με το χρήμα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαδιακό το πέρασμα αυτού του διαστήματος, αλλά και σημαντικό επίσης. Είναι φανερό πως τελειώνοντας το 2023, θα πρέπει να αναλογιστείς εκτός από τις ταλαιπωρίες, τα λάθη που τις προκάλεσαν και να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη συμπεριφορά σου. Ενόψει των εορτών, ανασυντάξετε τις συναισθηματικές σου δυνάμεις και επιμείνετε να υπερασπίζεστε τις σχέσεις που σε αφορούν. Αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν, αλλά γενικότερα, μπορείτε να καταφέρετε τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και να ενισχύσετε το γόητρο σου. Όσοι δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε μια ανειλημμένη υποχρέωσή σας, φροντίστε να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να τα καταφέρετε αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καιρός για ανανέωση αισθηματική σε συμβουλεύουν τα άστρα από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του σκορπιού και ευνοεί για μικρές μετακινήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε και να δημιουργήσετε μία πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση το διάστημα είναι κατάλληλο για να φλερτάρεις, να βγεις ,και να διασκεδάσεις. Ωστόσο η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του τοξότη με τη συμμετοχή του Άρη μπορεί να φέρει και κάποια καβγαδάκια, γκρίνιες ,και παράπονα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει την ευκαιρία για μία ερωτική επανασύνδεση πολύ περισσότερο αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νεύρα και ανακατατάξεις επαγγελματικές επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα. Το επαγγελματικό κλίμα σου προκαλεί εκνευρισμό όμως είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην βιαστείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις αφού και ο Ερμής από αυτή την εβδομάδα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Οικονομικές συζητήσεις θα φέρουν χαρούμενα μαντάτα για εισπράξεις που είναι να κάνεις λίγο αργότερα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Κατανοείς ότι οι οικονομικές σου υποθέσεις βελτιώνονται σημαντικά, αλλά χρειάζεται πιο αυστηρός έλεγχος στα έξοδά σου και στις εορταστικές συναλλαγές σου. Αυτό το μήνα, τα συναισθηματικά σου ευνοούνται, και αν ενδιαφέρεσαι, είναι μια καλή περίοδος για νέες επαφές και γνωριμίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, φαίνεται ότι πολλούς από εσένα θα σε προβληματίσει η πνευματική, αλλά και η σωματική κούραση. Ηρέμησε και αφιέρωσε χρόνο για ψυχαγωγία, καθώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες γι' αυτό στις γιορτινές μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζητάς και λύνεις θέματα που αφορούν το παρελθόν μίας σχέσης και ξαλαφρωνεις , φεύγουν από μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα που δηλητηριάζουν την ψυχή σου. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας σίγουρα υπάρχουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες όμως για την ώρα δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό και δεσμευτικό ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα σταθεροποιούνται καταστάσεις και καταφέρνεις και λαμβάνεις σιγουριά και εξασφάλιση μέσα από τις εργασιακές εξελίξεις. Στα οικονομικά είναι ιδιαίτερα απαιτητική η εβδομάδα με πολλά έξοδα που σε αποσυντονίζουν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα, δίνεις προσοχή σε πιθανά παρασκήνια από τρίτους, καθώς πολλά λέγονται για τα προσωπικά σου. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματά σου, δίνεται ο χρόνος να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να επιτύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία είναι σημαντικά για εσένα. Ταυτόχρονα, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, αλλά πρόσεξε για κάποιες εντάσεις που, παρόλα αυτά, δεν θα επηρεάσουν τη δική σου προσωπική εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι σε κλίμα γιορτινό με τον έρωτα να πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Μία πρωτότυπη αλλά και εκκεντρική ερωτική ιστορία αναμένεται να σε εξιτάρει ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να μην καταπιέζεις το ταίρι σου με την κτητική και απόλυτη συμπεριφορά σου γιατί θα επαναστατήσει και θα αντιδράσει απέναντί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και το διάστημα είναι ακατάλληλο για υπογραφές και τελικές αποφάσεις που αφορούν την έκβαση των επαγγελματικών σου. Στον οικονομικό τομέα οι απαιτήσεις της εποχής είναι μεγάλες και βγαίνεις λιγάκι εκτός προϋπολογισμού.

♐ Τοξότης

Γενικά

Την περίοδο αυτή, ο τομέας της εργασίας σου θα σου προσφέρει μικρές χαρές και θα αποτελέσει ένα ερέθισμα για να ατενίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Βάλε από τώρα κάποια πράγματα σε τάξη και διατηρήστε την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο. Στον ερωτικό τομέα, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Τώρα είναι η στιγμή να αναζητήσεις ένα σύντροφο, έστω και περιστασιακό. Απλά, δίνεις περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς οι γιορτινές μέρες προβλέπονται να είναι προκλητικές ως προς αυτό το ζήτημα για κάποιους από εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο και η λίμπιντό σου είναι αρκετά ανεβασμένη και χαρακτηρίζεσαι από πάθος και ορμητικότητα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό αναμένεται να φέρει μία δυνατή καρμική εξέλιξη ή αλλιώς μία νέα μοιραία ερωτική γνωριμία που θα αφήσει το δικό της σημάδι στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις κάποια είδηση για χρήματα που σου οφείλουν και τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου.Στα επαγγελματικά σε διακατέχει το έντονο στρες ίσως γιατί υπάρχουν εμπόδια και αρκετές προκλήσεις στην εξέλιξη έχουν σχεδίων σου.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή έχει ένταση και κούραση, αλλά επίσης φέρνει αποτελέσματα, καθώς θα μεριμνήσεις και θα λύσεις πολλά από τα μελλοντικά σου θέματα. Αυτό που χρειάζεται από εσένα είναι η σωστή οργάνωση και η αποφυγή να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Στο οικονομικό μέτωπο, πρέπει να είσαι συνετός και προσγειωμένος, ώστε να μην κάνεις αγορές και έξοδα που δεν θα μπορέσεις να καλύψεις αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιρετική εβδομάδα για να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν περιπέτεια και αναζωογόνηση στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση σίγουρα αναμένεται αναθέρμανση μέσα από όμορφες δραστηριότητες και χαρούμενο χρόνο που θα περάσετε μαζί με το σύντροφο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στέκεσαι τυχερός μέσα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται αυτή την εβδομάδα και προχωράς μία παρελθοντική επαγγελματική υπόθεση η οποία ήταν σε εκκρεμότητα. Το πελατολόγιο σου τονώνεται και αναμένεται να είσαι τυχερός και κερδισμένος και στα οικονομικά.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Καλή αυτή η περίοδος για να επικοινωνήσεις με φίλους ή ακόμα και παλιούς συνεργάτες, μιας και μέσα από αυτούς, πολλά μπορεί να προκύψουν αφού κάθε γνωριμία που θα κάνεις το διάστημα αυτό φαίνεται ότι θα λειτουργήσει υπέρ σου. Τακτοποίησε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά επίσης οργανώσου για τις επερχόμενες αλλαγές, ανακατατάξεις, ή ακόμα και τα πιθανά σου ξεκινήματα. Αέρας ανανέωσης δείχνει να πνέει στα αισθηματικά σου, αλλά έχει τα μάτια σου ανοιχτά για να μην πληγωθείς από λανθασμένες εντυπώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα κάνεις τη δική σου ερωτική επανάσταση αντιδράς, ξεσπάς και διεκδικείς την ελευθερία σου ίσως γιατί έχεις μπουκώσει από τις απαιτήσεις στη σχέση σου και θέλεις να θέσεις τα όρια σου προκειμένου να πάρεις μία ανάσα. Αν δεν έχει σχέση τότε αυτό που αποζητάς αυτή την περίοδο είναι μόνο την ερωτική περιπέτεια χωρίς καμία δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έρχεσαι σε επαφή ή και επιστρέφεις σε μία επαγγελματική συνεργασία του παρελθόντος. Λαμβανεις στήριξη μέσα από τις γνωριμίες που έχει ενώ στον οικονομικό τομέα παρουσιάζεται μία μικρή ανοδική πορεία!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ποικίλα φαίνεται ότι θα είναι και τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου και γενικά τον επαγγελματικό σου τομέα. Επίσης, θα έχεις προτάσεις για νέες συνεργασίες που όμως θα έχουν πιο μελλοντικό στόχο. Τα οικονομικά σου δείχνουν να είναι σταθερά έως και καλά. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε προσοχή στον σύντροφό σου. Κάποια σχέση με ένα φίλο ή γνωστό απαιτεί αρκετή διαλλακτικότητα, υπομονή και προσοχή από εσένα. Κλείσε κάποια παλιά σου μέτωπα και αποδεσμεύσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αγαπητέ μου Ιχθύ στον αισθηματικό τομέα η εβδομάδα φέρνει χαρμόσυνες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις αλλά θα έχεις και τις εκπλήξεις σου που θα σε κάνουν να μπεις σε κλίμα γιορτινό. Μία νέα γνωριμία που θα προκύψει αιφνίδια από κει που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη στα επαγγελματικά υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και προωθείς τις εργασιακές σου υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υπάρχει επιτυχία. Στα οικονομικά καταφέρνεις και διατηρείς τον έλεγχο, δεν αποκλείονται και τα έξτρα κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ