Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/12 - 17/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού μία όψη που μας ωθεί να εκφραστούμε αυθόρμητα, δημιουργικά αλλά και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας. Λίγο πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σχηματίζει την όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη και μας στηρίζεις σημαντικά για να μπορέσουμε εποικοδομητικές επικοινωνίες, να πούμε αυτά που αισθανόμαστε αλλά και να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις ή και τηλεφωνήματα που θα προσφέρουν χαμόγελα. Η ιδέα της στιγμής αν γίνει πράξη μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένονται χαρούμενα ραντεβού, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και ωραίες συναντήσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ,Καρκίνους, Σκορπιούς, και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.


♈ Κριός

Γενικά

Η νέα Σελήνη της εβδομάδας σου δίνει ευκαιρίες να επιταχύνεις την προώθηση των υποθέσεών σου. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αποτελεί έναν οιωνό ικανό να ενισχύσει οικονομικούς εφοδιασμούς αλλά και να δημιουργήσει μεγαλύτερες ελπίδες για το εγγύς μέλλον γύρω από τις πρακτικές σου ανάγκες. Αντιξοότητες και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν, και αυτές οφείλονται ακόμη μια φορά σε δικές σου αναβολές, ή σε διαφορετικές πιέσεις και προτεραιότητες. Στα αισθηματικά σου, δέχεσαι την κατάσταση όπως έχει. Γενικότερα, μην κάνεις λάθη εκτίμησης ή βιαστικές αταξίες σχετικά με μια υπόθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με διάθεση για ερωτικές περιπέτειες θα είσαι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Κριέ. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου φέρει μία γνωριμία πρωτότυπη, εκκεντρική που θα σε ενθουσιάσει. Ωστόσο να περιμένεις πως ότι καινούργιο ξεκινήσει αυτή την περίοδο μπορεί να έχει έντονο πάθος αλλά δεν θα έχει διάρκεια. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση κάποιες μικρές παρεξηγήσεις θα βάλουν το αλατοπίπερο τους για να υπάρξουν εκρήξεις πάθους με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και σε διακατέχει ο ενθουσιασμός και η ανάγκη να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον σου. Δεδομένου ότι ο Ερμής ξεκίνα να είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω να ξέρεις ότι κάποια επαγγελματικά σχέδια θα καθυστερήσουν, ενώ σκόπιμο είναι να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τα ευτράπελα των παρεξηγήσεων στον επαγγελματικό σου χώρο. Η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού βοήθα ιδιαίτερα την τόνωση των οικονομικών σου και την τακτοποίηση των οφειλών σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα Σελήνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων και των εορταστικών ημερών. Είσαι δραστήριος και αυτό θα φανεί στην απόδοσή σου στην εργασία, παρόλο που η καχυποψία και η νευρικότητα σου δεν βοηθούν να χαρακτηριστείς ιδανικός συνεργάτης. Συγκριτικά με άλλα ζώδια, τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο, και αν συνεχίσεις με την ίδια επιμονή, το 2024 προβλέπεται σαφώς πιο ενισχυτικό. Καλύτερα θα εξελιχθούν και τα αισθηματικά σου, και είναι βέβαιο ότι σε ώρες ανάγκης, οικονομικής ή άλλης, θα βρεθεί εξυπηρέτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος και ερωτική ζήλια αναμένονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου φίλε μου Ταύρε. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και σε φέρνει πιο κοντά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου ωστόσο η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την επιφυλακτικότητά σου καθώς και την τάση σου να θέλεις να τα ελέγξεις όλα. Προσπάθησε να μην επιβάλλεσαι στο ταίρι σου ενώ αν δεν έχεις σχέση μην πέφτεις με τα μούτρα στην πρώτη γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Αιγόκερου κάνεις ουσιαστικές αναθεωρήσεις ακόμα και στον τομέα των σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε έγγραφα που περιμένεις στον επαγγελματικό σου τομέα ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι στενά .Το επικοινωνιακό κομφούζιο οφείλεται στον Ερμή που ξεκινά να είναι φαινομενικά ανάδρομος όμως παρόλα αυτά εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις και κλείνεις και παλιές υποθέσεις. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα τρέχουν και αγχώνεσαι σημαντικά.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η νέα Σελήνη σημαίνει αύξηση υποχρεώσεων κάθε είδους για το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου. Καλλιέργησε τη διπλωματία και τη σωστή προσέγγιση στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν κρίνονται από αυτούς, για αυτό και καλείσαι να κάνεις τον κόπο να δώσεις ένα νέο ρεσιτάλ επικοινωνιακής δεξιοτεχνίας. Δεν έχουν τόση σημασία τα γεγονότα όσο η ψυχολογική στάση που θα επιλέξεις και οι αναθεωρήσεις που θα κάνεις στον τρόπο που επιδιώκεις να δικαιωθείς στην καριέρα, αλλά και στην προσωπική ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ξεκίνα να είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι η επιρροή του είναι ισχυρή σε σένα λόγω ότι είναι και κυβερνήτης σου. Σκαλίζεις έντονα το παρελθόν και τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα σου και βυθίζεσαι προσωρινά σε ανασφάλειες. Θέλω την προσοχή σου όμως γιατί η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του τοξότη μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις αρκετά βιαστικά και παρορμητικά στον αισθηματικό τομέα και λίγο αργότερα να το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά είναι μέσα στις βασικές τάσεις της εβδομάδας. Το διάστημα είναι ακατάλληλο για να προβείς σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα για το λόγο αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις επενδύσεις. Το κλίμα στα επαγγελματικά σου εξομαλύνεται ανεξάρτητα αν κάποιοι συνεργάτες, σου μπαίνουν στο ρουθούνι.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η νέα Σελήνη αυξάνει την κίνησή σου και πληθαίνει τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Συνηθίζεις πλέον στη νευρικότητα που πυροδοτεί κάποιου είδους αναστάτωση σε όλα τα προγράμματα που έχεις καταστρώσει, φαίνεται ότι περισσότερο πλέον δεν φθείρεσαι και έχεις επιτύχει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι επόμενες μέρες σου διευκολύνουν αρκετά να διεκπεραιώσεις σημαντικές υποθέσεις ή να αφιερωθείς περισσότερο σε αυτά που σε αφορούν. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις είναι να προσαρμοστείς στις νέες αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύσεις ένα εξαιρετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού αναγεννά την ερωτική σου ζωή και φέρνει χαρές και ικανοποιήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι πληρότητα. Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερου σε φέρνει σε επαφή με έναν έρωτα του παρελθόντος ίσως τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίσετε το χαμένο έδαφος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη αναμένεται να επηρεάσει έντονα τον επαγγελματικό σου τομέα φέρνοντας ανακατατάξεις και αλλαγές στο πρόγραμμά σου που αρκετές στιγμές μπορεί να σε αγχώσουν. Στον οικονομικό τομέα διανύεις μία περίοδο που μπορεί να μην έχεις την μεγάλη εύνοια παρόλα αυτά δεν σου λείπει και τίποτα.

♌ Λέων

Γενικά

Μεταβατικό παραμένει το διάστημα ενώ η νέα Σελήνη ενισχύει από σήμερα τις δημιουργικές σου επιδόσεις ή σε διευκολύνει να έχεις αυτό που θέλεις. Καθυστερήσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες δεν θα λείψουν, γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σου, τόσο στην επικοινωνία με συνεργάτες, όσο και με τον σύντροφο ή την οικογένεια. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό εγγυάται μια καλύτερη συνέχεια του μήνα τουλάχιστον στο στενό περιβάλλον. Ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω, σε εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα για να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, όπου και εάν χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε ένα εξαιρετικό διάστημα για τα ερωτικά σου αφού σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη με τη συμμετοχή του Άρη όπου δίνει παραπάνω ώθηση για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει κάτι καινούργιο το οποίο θα σε ενθουσιάσει και θα σε παρασύρει να ζήσεις σαν έφηβος το πάθος χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής ξεκίνα την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και υπάρχει μία μικρή στασιμότητα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, είτε προκύπτουν κάποιες αναβολές ή και καθυστερήσεις στην εργασία σου. Διαχειρίσου με οργάνωση την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου. Στον οικονομικό τομέα καταφέρνεις και χαλαρώνεις από τις έντονες πιέσεις που βίωσες στο περασμένο χρονικό διάστημα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Σημαδιακό το πέρασμα αυτού του διαστήματος, αλλά και σημαντικό επίσης. Είναι φανερό πως τελειώνοντας το 2023, θα πρέπει να αναλογιστείς εκτός από τις ταλαιπωρίες, τα λάθη που τις προκάλεσαν και να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη συμπεριφορά σου. Ενόψει των εορτών, ανασυντάξετε τις συναισθηματικές σου δυνάμεις και επιμείνετε να υπερασπίζεστε τις σχέσεις που σε αφορούν. Αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν, αλλά γενικότερα, μπορείτε να καταφέρετε τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και να ενισχύσετε το γόητρο σου. Όσοι δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε μια ανειλημμένη υποχρέωσή σας, φροντίστε να πάρετε πίστωση χρόνου ώστε να τα καταφέρετε αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καιρός για ανανέωση αισθηματική σε συμβουλεύουν τα άστρα από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του σκορπιού και ευνοεί για μικρές μετακινήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεχαστείτε και να δημιουργήσετε μία πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση το διάστημα είναι κατάλληλο για να φλερτάρεις, να βγεις ,και να διασκεδάσεις. Ωστόσο η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του τοξότη με τη συμμετοχή του Άρη μπορεί να φέρει και κάποια καβγαδάκια, γκρίνιες ,και παράπονα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει την ευκαιρία για μία ερωτική επανασύνδεση πολύ περισσότερο αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νεύρα και ανακατατάξεις επαγγελματικές επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα. Το επαγγελματικό κλίμα σου προκαλεί εκνευρισμό όμως είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην βιαστείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις αφού και ο Ερμής από αυτή την εβδομάδα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Οικονομικές συζητήσεις θα φέρουν χαρούμενα μαντάτα για εισπράξεις που είναι να κάνεις λίγο αργότερα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα Σελήνη εντείνει το άγχος σου και πληθαίνει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Τονίζει επίσης το ρομαντικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, αλλά μαζί με αυτό και την ματαιοδοξία σου. Φαίνεσαι επιμελής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, οπότε μην μεγαλώνεις τις καθημερινές αντιξοότητες με την ανυπομονησία σου. Διαχειρίσου σοφά τα οικονομικά σου, αλλά μην παρασύρεσαι από πληροφορίες που δεν είναι σίγουρο πως είναι αληθινές. Προσπάθησε να δράσεις "καθαρά" και αφήσε σε άλλους το προνόμιο να μπερδεύονται με τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή αλλά χαρίζει και έναν αέρα αισιοδοξίας που θα τονώσει σημαντικά τη σχέση σου και θα μπορέσεις να έλξεις κοντά σου το άτομο της καρδιάς σου και να λύσετε κάθε διαφωνία που είχε προκύψει. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο κυρίως και για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου για μία παρελθοντική σχέση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν εντάσεις και ταραχές από ξαφνικές ειδήσεις που λαμβάνεις ενώ κάποιες καταστάσεις θα τις πάρεις πολύ προσωπικά και θα νιώσεις κατά κάποιο τρόπο αδικημένος. Προσπέρασε οποιαδήποτε είδηση ή πληροφορία που θα λάβεις και επικεντρώσου στο στόχο σου. Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις χρήματα ικανοποιητικά που σε βοηθούν να κλείσεις υποχρεώσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η Νέα Σελήνη ευαισθητοποιεί οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Η πορεία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αποτελεί μια εγγύηση τύχης και διευκόλυνσης. Μη διστάσεις λοιπόν να αγωνιστείς για ό,τι επιθυμείς, ακόμα και αν αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το έμψυχο περιβάλλον σου. Μην βιάζεσαι να εφαρμόσεις νέα σχέδια στην εργασία σου, αλλά οργανώσου καλά μετακινήσεις ή ψυχαγωγικά προγράμματα. Τέλος, μην είσαι αφελής σε ένα οικονομικό ζήτημα που έχει πάρει κάποιες ανεπιθύμητες διαστάσεις. Αισθηματικά ξεκαθαρίστε το τοπίο με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, με τον καλύτερο και ανώδυνο τρόπο για όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακαταμάχητη είναι η γοητεία σου για μία ακόμα εβδομάδα αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και η παρουσία σου μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Στα αισθηματικά σου έχεις τις κατακτήσεις σου και μπορώ να πω ότι είσαι αρκετά επιλεκτικός γνωρίζοντας που πρέπει να δώσεις σημασία και πού πρέπει να αδιαφορήσεις. Μία επικοινωνία με έναν έρωτα του παρελθόντος θα σου δώσει σημαντικές απαντήσεις για ζητήματα που εδώ και καιρό σε έκαιγαν να μάθεις την αλήθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις για νέα πράγματα που πρέπει να εφαρμόσεις προκειμένου να έλξεις κοντά σου περισσότερο χρήμα. Στα επαγγελματικά σου γίνονται κάποιες κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει ένα παλιό επαγγελματικό σχέδιο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά για αρκετούς τομείς που σε αφορούν, αλλά δεν σε απαλλάσσει από τη νευρικότητα και τον καταναλωτισμό. Προσπάθησε να χαρείς για ό,τι καλό σου συμβαίνει και μην θυμώνεις για ό,τι καθυστερεί ή περιπλέκεται. Οικονομικά μπορείς να κάνεις σχέδια, αλλά προς το παρόν οφείλεις να είσαι συνεπής στη διαχείριση των χρημάτων σου. Αισθηματικά υπάρχει προσφορά, απλώς εσύ δεν ξέρεις ακόμα τι ακριβώς θέλεις. Η λύση της τελευταίας στιγμής θα σε διευκολύνει, αλλά δεν θα σε απαλλάξει από ευθύνες που σου αναλογούν. Διαχείρισου σοφότερα τις γνώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της και το τελευταίο νέο φεγγάρι που σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο με τη συμμετοχή του Άρη. Σε αυτή την περίοδο των γενεθλίων σου είσαι σε ετοιμότητα να ανοίξεις έναν ολοκαίνουργιο κύκλο και να γίνεις πιο διεκδικητικός στα θέλω σου. Κατακτάς κάτι που το ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό στην αισθηματική σου ζωή όμως είναι γεγονός ότι βιάζεσαι πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα είναι μία περίοδος που δεν πρέπει να πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο απεναντίας πρέπει να μελετήσεις κάθε πρόταση, συζήτηση αλλά και κίνηση που θα σου γίνει. Θυμήσου το ρητό πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει επομένως επικεντρώσου στο πώς θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου αποφεύγοντας τις τολμηρές κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η περίοδος αυτή είναι τόσο κουραστική όσο και ικανοποιητική. Κουραστική, διότι θα αντιμετωπίσεις έκτακτες υποχρεώσεις, αλλά και ικανοποιητική, καθώς θα αποδειχτείς πιο επιδέξιος και τυχερός στις διευκολύνσεις. Αυτό που θα σε απασχολήσει είναι η εξέλιξη συνεργασιών προκειμένου να διατηρήσεις το γόητρο και τα κεκτημένα σου. Ίσως χρειαστεί να πεις μερικά "όχι" ή να διακόψεις κάποιες σχέσεις για να υπερασπιστείς αυτά που αξίζεις. Αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ιδιότητες που σε χαρακτηρίζουν, κυρίως την καρτερικότητα και τη σιωπή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας με καχυποψία και επιφυλακτικότητα αυτή είναι η πρόβλεψή σου για αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά φίλε μου Αιγόκερε. Ο Ερμής ξεκίνα να είναι φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και αρχίζουν να τρυπώνουν στο μυαλό σου δεύτερες σκέψεις για μία παρελθοντική σχέση. Ίσως πάρεις και την πρωτοβουλία να κάνεις κάποια κίνηση προκειμένου να επανορθώσεις για ένα λάθος του παρελθόντος. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του σκορπιού γεννά πολλές προσδοκίες μέσα σου, ενώ η νέα σελήνη από το ζώδιο του τοξότη διεγείρει τη συγκινήσεις σου και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου αναγνωρίζοντας ότι δεν πρέπει να πέσεις για μία ακόμα φορά στα ίδια λάθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε βάζει σε μία διαδικασία προετοιμασίας, σημαντικών κινήσεων που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αξιοποιήσεις σχέδια και ιδέες που έκανες εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και η πορεία του Άρη στον Τοξότη ανοίγουν έναν καινούριο δρόμο για την πραγματοποίηση προσδοκιών και πρακτικών υποθέσεων. Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι κουραστικές, αλλά οι επιδόσεις σου θα είναι σπουδαίες. Μη φοβηθείς τον κόπο και τον αγώνα αν χρειαστεί. Στα χέρια σου είναι να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου ή να πετύχεις κάτι που επιδιώκεις εδώ και μήνες. Στις σχέσεις σου, δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσεις όλους, οπότε σταμάτησε να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει περισσότερα από όσα μπορεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα είσαι αρκετά κοινωνικός, εξωστρεφής και έχεις τη διάθεση για περιπέτεια αλλά και πειραματισμό στην αισθηματική σου ζωή. Δεν λες όχι στις διαδικτυακές γνωριμίες ή στις νέες επαφές μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Μπαίνεις σε περίοδο γιορτών, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη όμως τα ερωτικά σου θα υπάρχει επιπολαιότητα για την ώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά καλές γίνονται οι συνθήκες το επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα αφού τόσο η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη όσο και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού αναζωπυρώνουν τις φιλοδοξίες σου και σε παρακινούν να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις ένα καλύτερο μέλλον. Στα οικονομικά σου εξακολουθείς να είσαι ζορισμένος παρόλα αυτά καταφέρνεις να διεκπεραιώνεις στις υποχρεώσεις σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου φέρνει μια νέα θύελλα υποχρεώσεων αλλά και ενδιαφερόντων. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και εργάσου πιο συνειδητά για κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Αισθηματικά, αποδέξου την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και θα διαπιστώσεις ότι πολλά οφείλονταν στη δική σου υπερβολή. Μην αφήνεις τις σκέψεις να σε πλημμυρίζουν αρνητικά και μην περιμένεις από τους άλλους να σε ενοχλούν αν δεν τους προσκαλέσεις. Προφύλαξε τα νεύρα σου από τη φθορά και την προσωπική ζωή σου από τα σχόλια τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν βάζεις νερό στο κρασί σου απεναντίας διεκδικείς και είσαι αρκετά επίμονος για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις. Τα νεύρα και οι κόντρες δεν θα αποφευχθούν, μία καλή λύση για σένα που είσαι σε σχέση είναι να οργανώσεις ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο ανάλαφρα τις γιορτές σας. Αν δεν είσαι σε σχέση οι ημέρες φέρνουν ερωτικές περιπέτειες οι οποίες έχουν άδοξο τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και τώρα πέφτει στο τραπέζι των συζητήσεων μία πρόταση για ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο και αυτό είναι κάτι που σε συναρπάζει. Μην βιάζεσαι να δώσεις τα χέρια ή να βάλεις τώρα τις τελικές υπογραφές γιατί ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος και πολλά από αυτά που θα συμφωνήσεις, θα είναι δύσκολο να τηρηθούν σε βάθος χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ