Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

No1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην προτίμηση πελατών το ζαχαροπλαστείο «Pol' Arrivo»


Όλη η γλύκα και η μαγεία των Χριστουγέννων σε ένα παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο

Έχοντας διανύσει σχεδόν 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ζαχροπλαστικηής, κατάφερε να διακριθεί τα δυο τελευταία έτη ως το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στη Βέροια και να σταθεί αντάξιο στις προτιμήσεις των πελατών.


Ένα μοντέρνο ζαχαροπλαστείο σε έναν πολύ ζεστό, καθαρό και όμορφο χώρο, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις ένα εξαιρετικό χαρμάνι καφέ, ζεστές σοκολάτες και διάφορα άλλα ροφήματα, μαζί με λαχταριστές παραδοσιακές και πρωτότυπες δημιουργίες.


Την τιμητική τους έχουν φυσικά οι βουτυρένιοι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τα εντυπωσιακά κέικ σε σχήμα δέντρου και αστεριού, καθως και τα φημισμένα τσουρέκια τους.


Μια όαση εξαιρετικής ποιότητας και γλύκας, το ζαχαροπαλστειο «Pol' Arrivo» σας εγγυάται μοναδικές γεύσεις.


Πλήθος κόσμου από διαφορες περιοχές επισκέπτονται το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο για τα απίστευτα προφιτερόλ, οικογενειακά και ατομικά (της ωρας!!!), τα αφράτα με φρέσκο βούτυρο τσουρέκια, τις θεϊκές πουτίγκες, τις μοναδικές σοκολατόπιτες, τις συναρπαστικές τούρτες όπως δεν τις έχετε δοκιμάσει, το γαλακτομπούρεκο, καθώς και μοναδικά γλυκά με στέβια.

Θα βρείτε επίσης διάφορα κεράσματα, παστάκια, σιροπιαστά, κουλουράκια και οτιδήποτε άλλο θέλετε, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Κάτι επίσης δυσεύρετο και μοναδικο στην περιοχή μας, οι μεγάλες και πολύ πλούσιες βάφλες του king waffle.




Μοναδικός στο είδος ο κ. Πόλυς εχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στον κυψελωτό αυτό πειρασμό, συνδυάζοντας άριστα την ζαχαροπλαστική με την τέχνη της βάφλας. 

Το μενού θα το βρείτε στο e-food και το box.

«Pol’ Arrivo»
Θερμοπυλών 14, Προμηθέας Βέροια
Τηλ επικοινωνίας: 23310 29929, 690 7218 687
e-mail: polarrivo@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook:
Pol' Arrivo και Polis Pol'Arrivo Kerasilidis
Ακολουθήστε μας στο instagram: polarrivo

Πάρτε μια γεύση από την μεγάλη ποικιλία:
































3 σχόλια:

  1. Το καλυτερο ζαχαροπλαστειο της ποληςσημα κατατεθεν οταν ερχεσαι στη βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν τα γλυκά του!!!! Όλα φρέσκα και φτοιαγμένα με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ