Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Youth pass: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου

«Χωρίς καπέλο αυτή τη φορά, θέλω να σας πω ότι το Youth Pass πήρε παράταση έως τις 12 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αν βοήθησε το χιούμορ, πάντως τις τελευταίες μέρες οι αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 20.000. Επομένως αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κάντε το. Μπείτε στη σχετική πλατφόρμα, κάντε την αίτηση! Και για σας που ήδη έχετε κάνει την αίτησή σας, η πρώτη πληρωμή θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου και η δεύτερη στις 21 Δεκεμβρίου».

Με αυτή την ανάρτηση στο TikTok επέλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει για την παράταση υποβολής αίτησης για το Youth Pass έως τις 12 Δεκεμβρίου αλλά και την αύξηση των αιτήσεων.

Το σύντομο βιντεάκι του πρωθυπουργού κλείνει με ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο με το δημοφιλή σκύλο του Μεγάρου Μαξίμου.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Παράταση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δώστα μας εσύ αν είναι. Τάχα μου ο ξύπνιος.

      Διαγραφή
    2. Αντι για καλες θεσεις εργασιας και καλα αμοιβομενες απο την προεκλογικη καμπανια παρτε το pass της ζωης και φατε για να μην διαμαρτυρεσθε ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος 2:39.... Σκέψου τώρα ότι εσύ είσαι το μέλλον με τέτοιο μυαλό.εγω στην ηλικία σου πατούσα alt control delete στη ζωή μου,όχι στο πληκτρολόγιο. Και πριν το παίξεις έξυπνος και πετάξεις πέτρες, fredo espresso μέτριο ή γλυκό;να στον κεράσω μην ξοδευτεις youth εσύ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ