Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το κέντρο της Βέροιας παραμονή Χριστουγέννων


Παραμονή Χριστουγέννων και οι Βεροιώτες, εκμεταλλευόμενοι την λιακάδα και την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, «ξεχύθηκαν» στο κέντρο της πόλης για ψώνια, καφέ και φαγητό.


Αυτό που επικρατούσε την παραμονή στο κέντρο της Βέροιας ήταν άνευ προηγουμένου. Πώς είναι όταν τελειώνει η παρέλαση και η Αστυνομία ανοίγει το σχοινί και ξεχύνονται όλοι στους δρόμους και τα πεζοδρόμια; Κάπως έτσι ήταν και χθες το πρωί στην Ελιάς, την Μητροπόλεως, τη Βενιζέλου και τον πεζόδρομο, με την κυκλοφορία των πεζών σε κάποια σημεία να γίνεται... σημειωτόν! Για να μην σχολιάσουμε την κίνηση των οχημάτων!


Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με δραστηριότητες στην Ελιά, φιλαρμονική και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στον πεζόδρομο, ρουγκάτσια στους κεντρικούς δρόμους και παραδοσιακά γλέντια με χάλκινα σε κεντρικά καφέ, συνέθεσαν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το αδιαχώρητο και σε καφέ και ταβέρνες σε όλη την πόλη, εντός και εκτός κέντρου, με την εύρεση ενός τραπεζιού να είναι... χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ