Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Η ορκωμοσία των Αστυφυλάκων στη Νάουσα, δικαιώνει τις προσπάθειές μας»

Στην τελετή ορκωμοσίας των Αστυφυλάκων στη Σχολή της Νάουσας παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ως «έμπρακτη δικαίωση των προσπαθειών που έγιναν για την επαναλειτουργία της Σχολής».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Βεσυρόπουλος είχε αναγάγει σε προσωπικό του στοίχημα την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα, το προηγούμενο διάστημα με διαρκείς παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του καθώς:

- Διασφάλισε τους πόρους για τη λειτουργία της και συνεργάστηκε με τους αρμοδίους αυτοδιοικητικούς φορείς.

- Άσκησε πίεση για την ένταξη της Σχολής στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων Εξετάσεων ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της από φέτος.

Ήδη από τις αρχές του μήνα, η Σχολή έχει δεχθεί τους πρώτους 294 δόκιμους Αστυφύλακες που θα φοιτήσουν σε αυτήν. Πρόκειται για μία ακόμη έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ως απόρροια της διαρκούς ενασχόλησης του Αποστόλου Βεσυρόπουλου με τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.


8 σχόλια:

  1. Θα τον βόλευε να ήταν έτσι τον πρώην υπουργό, αν το θέμα δε το έπαιρνε απάνω του ο δήμαρχος Ναουσας κ.Καρανικολας και δεν το περνούσε απο το Δημοτικό Συμβούλιο την ημέρα που ήταν απούσα η αντιπολίτευση και μελλοντική δημοτική αρχή που δεν ήθελε το άνοιγμα της σχολής τότε δε θα υπήρχε η παρέμβαση Βεζυροπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Όχι ο Γιάννης τβαγγελη..μαζί με το μουτη..

      Διαγραφή
  2. Τυχερή η πόλη της Ναουσας που βλεπει να γεμίζουν τα ξενοδοχεια και τα μαγαζιά της πόλης, χάρη στην επιλογή του δημάρχου της κ.Καρανικολα να ανοίξει την σχολή. Βέβαια επιλογή τους ήταν να αλλάξουν ξανά δήμαρχο και να φερουν αυτόν που έκλεισε το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, ας ελπίσουμε να μη κλείσει και την σχολή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρανικόλα δεν σε ψήφισα γιατί είχες ανθρώπους δίπλα σου που δεν άξιζαν. Και όλοι εμείς που τρέξαμε ανιδιοτελώς για εσένα, μας είχες στην απέξω. καλή αντιπολίτευση σου εύχομαι

      Διαγραφή
  3. Η κ.Κοτταριδη τώρα θα ζητήσει απο τον κ.Κουτσογιαννη να βάλει και τα ψηφιδωτά μέσα στην σχολή ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην εικόνα βλέπουμε πεταμένα λεφτά,, δικά μου και δικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα που οι Ναουσαίοι αποδείχθηκαν πιο μάγκες από εμας. Εμείς βεροιώτες με την σχολή στο πανόραμα, βγάζουμε 100 ευρώ το χρονό και οι ψωνισμενοι του βερμιου βγάζουν 3 εκατ. το χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ