Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελευταία και για τον Δημήτρη Τσανακτσίδη: «Επιλέξτε για τα δώρα σας, τοπικούς επαγγελματίες και προϊόντα»


Την τελευταία του τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», έκανε από απόγευμα της Τετάρτης 20/12 ο Δημήτρης Τσανακτσίδης.

«Σήμερα κλείνει ένα κεφάλαιο ως δημοτικός σύμβουλος», είπε ο κ. Τσανακτσίδης, ευχαριστώντας τον Γιάννη Παπαγιάννη, τον αρχικό επικεφαλής της παράταξης που τον εμπιστεύθηκε, την σύζυγο, τους συνεδάλφους του και όσους ψήφισαν την παράταξη.

«Δεν ξέρω αν ήμουν πολύς ή λίγος ξέρω ότι λειτούργησα για το καλό των δημοτών, αν και ο ρόλος μας ως μείζονα αντιπολίτευση είναι ρόλος κομπάρσου. Οι πρωταγωνιστές κρίθηκαν από το κοινό που τους ξανατοποθέτησε επί σκηνής με ρόλο πρωταγωνιστή και πάλι», σχολίασε.

Αναφερόμενος στον δήμο Βέροιας, είπε πως είναι ένας δήμος με δυνατότητες να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα και ότι οι αντιδήμαρχοι πρέπει να κοπιάσουν περισσότερο για τον σκοπό αυτό. «Ο δήμος μας έχει ανάγκη εξωστρέφειας, να γίνει πόλος έλξης πολυτουρισμού για την επιβίωση των υφισταμένων επιχειρήσεων, την δημιουργία νέων επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας, για να επιστρέψουν στον τόπο τους οι συμπολίτες μας και τα κρατήσουμε εδώ. Αν συνεχίσει ο δήμος μας με αυτή τη συντηριτική πολιτική, η "Βασίλισσα του Βορρά" θα καταστραφεί», τόνισε.

Αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στο μεγάλο έργο, την εγκατάσταση Πανεπιστημίου, που όπως είπε θα φέρει ξένο κόσμο με άμεσα αποτελέσματα.

Τέλος, ως άνθρωπος της αγοράς, καθώς διατηρεί εμπορικό κατάστημα στη Βέροια, κάλεσε -όπως συχνά έκανε από το βήμα του δημοτικού συμβούλου- τους δημότες να στηρίζουν τους τοπικούς επαγγελματίες και προϊόντα ώστε το χρήμα να μείνει στον τόπο και να κάνουν τα δώρα και τα ψώνια των εορτών από τοπικά καταστήματα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ