Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 1ο Λύκειο συγκέντρωσε τρόφιμα για τον Ομιλο Προστασίας Παιδιού

Όταν τα παιδιά νοιάζονται για τους ανήμπορους συνανθρώπους τους, αυτό σημαίνει πως οι καθηγητές και οι δάσκαλοί τους κάνουν καλή δουλειά!

Ο Ομιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τις οικογένειές τους, το Σύλλογο Γονέων και τους καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, για τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν και τα πρόσφεραν στο Σύλλογό μας.

«Όταν τα παιδιά δείχνουν τέτοιες ευαισθησίες, το μέλλον μας είναι αισιόδοξο! Τους ευχόμαστε ολόψυχα, καλές γιορτές με υγεία και καλή πρόοδο. «Στο καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, ο Ομιλος, συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία διαθέτει δωρεάν σε ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων» καταλήγει στην ανακοίνωσή τους η Πρόεδρος Αικατερίνη Γαλίκα και το ΔΣ του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας.

2 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά το σχολείο με την ''τσέπη΄΄ των γονιών προβάλλει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά το σχολείο παίρνει πρωτοβουλίες για να βοηθήσει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σε αντίθεση με άλλους που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν κακία ακόμη και στις ευχάριστες ειδήσεις! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ