Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τελευταία εμφάνιση του Καρρά στη Βέροια - Τον αποθέωσαν 4.000 άτομα στην Πατρίδα

Ήταν 26 Ιουλίου του 2017, όταν ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην πόλη της Βέροιας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμμετείχε στις εξαήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», στα πλαίσια εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Χιλιάδες κόσμου απ΄όλες τις γωνιές της Ημαθίας, αλλά και από γειτονικούς νομούς, όπως Πιερία, Πέλλα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, κατέκλυσαν το γήπεδο της Πατρίδας για να τον ακούσουν από κοντά. 

Το χωριό μετατράπηκε σ' ένα απέραντο κέντρο διασκέδασης, με πάνω από 4.000 άτομα να αποθεώνουν τον άρχοντα της καψούρας και του το δείχνουν με φωνές, selfies και θερμό χειροκρότημα. 

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής για περίπου δύο ώρες ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν στα 40 χρόνια της πορείας του στη μουσική.















2 σχόλια:

  1. βεροιοτη μάλλον δεν ήσουν εκεί. είχε ανέβει πάνω στην πίστα για 20 λεπτά και προσπαθούσε να τραγουδήσει. έβγαζε κάτι κραυγές και μας κοροϊδευε. 🙏 RIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη του εμφάνιση στη Βέροια πρέπει να ήταν κάπου στο ...'83 -'85 στην τότε DISCO "Τα Παιδιά της Ειρήνης" στην Ελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ