Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ημαθία για προπονήσεις ο Κούτσιας

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ο Γιώργος Κούτσιας και προπονείται στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις των Τρικάλων Ημαθίας.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην γεννέτειρά του. Εκμεταλλευόμενος την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του στις ΗΠΑ και ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Γιώργος Κούτσιας επέστρεψε στην Ημαθία για να ξανασμίξει με συγγενείς και φίλους.

Φυσικά το ποδοσφαιρικό του επίπεδο του επιβάλλει να γυμνάζεται διαρκώς και ο ίδιος δείχνοντας επαγγελματισμό, συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις. Αυτές τις μέρες πραγματοποιεί τις προπονήσεις του με ειδικό επιτελείο στο γήπεδο των Τρικάλων, προκειμένου να διατηρείται σε άριστη φόρμα και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του sportsfan.gr τον εντόπισε και τον φωτογράφισε χαμογελαστό.

Θυμίζουμε ότι 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Chicago Fires, ενώ κατά το παρελθόν τίμησε τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του ΝΠΣ Βόλου στην Super League 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ