Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «κάγκελα» οι Αγρότες για τις αποζημιώσεις - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λουτρό

Ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και για τον λόγο αυτό την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λουτρό Ημαθίας. Οι κινητοποιήσεις τους έχουν να κάνουν με τις αποζημιώσεις από το χαλάζι και τον παγετό, που δυστυχώς έχουν μείνει στα λόγια από την κυβέρνηση.



Στην μαχητική συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης, η αντιδήμαρχος Βέροιας και νέα περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος, καθώς και αγρότες απ' όλο το νομό. 


Οι αγρότες σε δηλώσεις τους τόνισαν μεταξύ άλλων πως έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και ζητούν άμεσες ενέργειες από την πολιτεία, για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.  






11 σχόλια:

  1. Οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, ψαράδες ψήφισαν Ν.Δ. κατά 47,5%, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. 13,4%, ΣΥΡΙΖΑ 13%, ΚΚΕ 7,8%, Ελληνική Λύση 8,3%, ΝΙΚΗ 4,7%

    Τι κλαψες ειναι αυτες; η ψηφος εχει επιπτωσεις. Σπιτακι και τσαγακι. Εμ τους εκλεξαε εμ θα μας κανετε τη ζωη δυσκολη. Σπιτακι - τσαγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε βγάζεις τέτοιο μένος για τους αγρότες...εσύ τι δουλειά κάνεις???και ναι ψηφίσανε αυτά που λες τι σημαίνει ότι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια??οι άλλοι κλάδοι δεν ψηφίσανε δηλαδή αυτά που λες??βλέπεις να περνάνε καλά??δεν πρέπει να γίνεται δηλαδή καμία διαμαρτυρία??να τα αφήσουμε όλα στην τύχη??ηρεμήστε λίγο με τους αγρότες..σε αγροτική περιοχή είσαι ..δεν βλέπεις που δεν κινειτε φύλλο στην αγορά τα μισά καταστήματα είναι για κλείσιμο..και μη μου πεις από τους αγρότες περιμένουμε??γιατί θα σου πω ναι τον λένε και οι καταστηματάρχες...αν δεν έχει ο αγρότης δεν έχουμε ούτε εμείς..

      Διαγραφή
  2. εσεις βεβαια που εχεται σπουδαγμενε παιδια και μπραβο σας και στα παιδια σας ¨΄ξεχασατε οτι και εσεις απο την αγροτικη εκμεταλευση και το εισοδιμα σπουδασαν.
    εκει που οδηγουμαστε ειναι να τρωμε τρωφιμα απο κινα....
    και ενα φωτοβολταικο στο χωραφι ειναι το ρεζουμε για εμας>..
    ετσι θελουμε τον ευρωπαιο αγροτη????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιστήμονες του νόμου γιατί κάνουν ακόμα αποχή?
      Ξέρεις ποιοί θα πάρουν την Απόδειξη??
      Να βρείτε μια λύση συλλογικής μορφής δυσκολεύεστε να δώσετε
      Λαϊκισμό Και τίποτα άλλο???

      Διαγραφή
  3. ήρθε η καθιερωμένη τακτική ετήσια συνάντηση των αγροτών τώρα που τέλειωσαν οι αγροτικές εργασίες και πήραν τις επιδοτήσεις να συναντηθούν στις καντίνες να μπεκροπίνουν και να χαζογλεντάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες δουλειές τελείωσαν ρε γίδι ??έτσι ακούς και εσύ καημένε έτσι λες..έλα μια μέρα στο κρύο βρε επιδόματος να κλάψεις έστω ένα κλαδί....αλλά που???αφήνεις εσύ τον καναπέ και την ζεστουλα....ουστ κοπριτη τεμπέλη εγώ σε πληρώνω βρεεεε...

      Διαγραφή
  4. Τσαμητρος κ Συρμουλα τι κάνουν εκεί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και τους δικούς σου που δεν πάτησε ούτε ένας....χαχαχαχ .τουλάχιστον αυτοί ήρθαν.....η συρμουλα αν δεν το ξέρεις 10000 ψήφους πήρε εκλεγμένη και τον τσαμητρο θα τον δεις βουλευτή...τουλάχιστον αυτοί είχαν το φιλότιμο και ήρθαν..... οι άλλοι οι εκλεγμένοι που είναι ρε???τώρα που θα ξεκινήσουν οι γουρουνιχαρες θα τους δεις σε φωτός ...χαχαχαχ ουυυστ

      Διαγραφή
  5. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια τους σιχαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε χρόνο θα σε πονάμε .....ναι έτσι γουστάρουμε ρε .δεν είχαμε δουλειά και είπαμε να βγούμε...ναι ...θέλουμε καντίνες τσιπούρα και να σε ταλαιπωρούμε....κοπριά και εσύ ...ουυστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά πρέπει να είσαι μεγάλο νταούλι εσύ!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ