Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκέτη τρέλα το χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελιάς - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ο Δήμος της Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, έκαναν μια κοινή προσπάθεια να δοθεί χαρά σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από ένα πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδι, χορό, θέατρο, εργαστήρια και γλυκές εκπλήξεις. 

Το πάρκο της Ελιάς έχει «ντυθεί» με λαμπιόνια, ξύλινα στολισμένα σπιτάκια, φάτνη, ξωτικά, ελαφάκια και φυσικά το σπίτι του Αι Βασίλη με το ταχυδρομείο. Διοργανώνονται party με bubble show (σαπουνόφουσκες), light show, fire show, ζογκλερικά, face painting, ενώ μουσικές πλημμυρίζουν το χώρο προσκαλώντας μας να μπούμε στο πνεύμα των εορτών.

Δείτε φωτογραφίες από τον Παύλο Τσανακτσίδη:







































12 σχόλια:

  1. Πέντε καλύβες και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα δρώμενα στην Ελιά,πλατεία ωρολογίου τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωνάξτε ψυχιατρους γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περίμενα να το πω γιατί είχα απογοητευτεί πολύ τις προηγούμενες χρονιές… πραγματικά όμως φέτος η πόλη έστω και στην περιοχή της Ελιάς στολίστηκε υπέροχα. Και με σύμμαχο τον καλό καιρό δημιουργήθηκε ένας γιορτινός προορισμός που έδωσε χαρά και λάμψη στη πόλη. Ας ευχηθούμε να συνεχιστεί αυτή η δημιουργική εξέλιξη και να γίνει η Βέροια ένας μεγαλύτερος πόλος έλξης τουριστών και φίλων της.🎄🥳😍👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν η προσπάθεια αυτή επεκταθεί σε όλο το πάρκο θα δούμε κάτι αξιόλογο. Τα δρώμενα για τα παιδιά είναι ελάχιστα, μόνο ωραίες φωτογραφίες μπορούμε να βγάλουμε. Αισθητικά πολύ καλύτερο από προηγούμενες χρονιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ ετσι κάπως κολλάει ο κόσμος γαστρεντεριτιδες/σταφυλλοκοκο/στρεπτοκοκο κ κοβιτ...που θερίζουν..
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα για να εχει δουλεια μονο ενα μαγαζι εκει!!!! καθε χρονο τα ιδια!!!!!!!! απ τους χειροτερους δημους!!! να περασει δεν βριζω εκτος αν δεν σας βολευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πάτε και σε άλλες πόλεις να δείτε, να πάρετε μια ιδέα πως είναι τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελάτε στην Αλεξάνδρεια να δείτε χάλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρουγκατσια,πιροσκί και γουρονοχαρες και παιδικοί σταθμοί.Μαλλον πουλάς τρέλα Βεροιωτη,δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι το πιο αντιαισθητικό χριστουγεννιάτικο προγραμμα που είδαμε ποτε.Ομαδα περιορισμένων δυνατοτήτων.Βεροια είκοσι χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω.Βεροια.Περασμενα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις..(ή να κλαν’ς;).Όπως και να έχει, επαρχιακής κωμόπολης στήσιμο προ-περασμένης δεκαετίας,εκδηλώσεις αδιάφορες,με πολύ μικρή προσέλευση κόσμου αναλογικά και οι ίδιοι και οι ίδιοι να χαίρονται, με τί ακριβώς ; Που έφεραν σαράντα άτομα σε μια πλατεία, που κάποτε γίνονταν παπάδες;Εκδηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης που αφήνουν αδιάφορους ακόμα και τους ομογάλακτούς τους.Ο προϋπολογισμός όμως ίδιος , Ε;;;;

      Διαγραφή
  11. Τι να μας πει η Δράμα, τα Τρίκαλα και η Θεσσαλονίκη η Βέροια το απογείωσε και φέτος το ερώτημα είναι όμως προς τα που.Ωραιο παντός το προνόμιο που γίνεται στο καφέ της Ελίας,συγχαρητήρια πάντα τέτοια στο χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ