Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Αθήνα συμμετείχε ο Καλλίστρατος

Συνάντησε τη Ναουσαία Πρόεδρο του Rythmisis (Εθνικό Ινστιτούτο Δικαίου) Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

To πρωτί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης βρέθηκε στην Αθήνα για το συνέδριο που διοργάνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης, Προσωπικών Δεδομένων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Rythmisis-Artificial Intelligence, Personal Data and Digital Governance Law , με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης σε διάφορους τομείς της δημόσιας διοίκησης, της υγείας, της ενέργειας και της οικονομίας.

«Συγχαρητήρια στην συντοπίτισσά μας Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Πρόεδρο του Rythmisis, και σε όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου, αλλά και σε όλους τους ομιλητές για τις εμπεριστατωμένες και εύστοχες τοποθετήσεις τους» κατέληξε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Βέροιας.


3 σχόλια:

  1. Μπράβο για τη συμμετοχή!
    Συγχαρητήρια στη κα Κουτσουπιά και στο καινοτόμο έργο που επιτελεί. Βέβαια, μια μικρή παρατήρηση, η κα Κουτσουπιά έχει καταγωγή και από Νάουσα από τον πατέρα της, αλλά η άλλη μισή καταγωγή της είναι από Βέροια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ Κουτσουπια έχει γνωριμίες στην Αθήνα ξέρει τη κάνει ο Καλλίστρατος αλλά από δω και πέρα πολιτικά μόνο με το ΠΑΣΟΚ με την Ν Δ γιόκ αξίωμα σε τοπικό επίπεδο ξέρει αυτός οι μαγκιές πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ