Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε αποστολή στην Ινδία η Ολυμπία Αποστόλου - Μαζί με τον επίτροπο Γεωργίας της Ε.Ε.

Η Ολυμπία Αποστόλου βρέθηκε για 7 ημέρες στην Ινδία, συνοδεύοντας τον Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Janusz Wojciechowski, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Υψηλού Επιπέδου Αποστολής στην τεράστια αυτή χώρα.


Οι στόχοι της αποστολής σ' αυτήν την τεράστια χώρα ήταν πολιτικές και επιχειρηματικές. Από τη μια πλευρά, η προώθηση της επίτευξης μιας εμπορικής συμφωνίας που θα ξεκλειδώσει την ινδική αγορά για τα ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα, προστατεύοντας παράλληλα τα σήματα ποιότητας. Από την άλλη πλευρά, η δημιουργία δεσμών με Ινδούς εισαγωγείς και διανομείς. 


Το πρόγραμμα εμπεριείχε πολιτικές συνεδριάσεις, συμμετοχή στην έκθεση τροφίμων SIAL, παρουσίαση των προϊόντων μας σε εκδηλώσεις, b2b συναντήσεις σε Νέο Δελχί και Βομβάη, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, αγορές και super markets. 


Όπως ανέφερε και η πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ: «Ήταν μια πολύ παραγωγική και γεμάτη εβδομάδα. Η Ινδία, η πιο πολυπληθής χώρα του πλανήτη, μια δυναμική δημοκρατία με ατέλειωτες δυνατότητες και έντονες αντιθέσεις, σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ