Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάκης Παγγούρας: «Αγάπησα τη Βέροια»

Ο πολύπειρος προπονητής, Σάκης Παγγούρας, ήταν ένας από τους μεγάλους καλεσμένους την χθεσινής (11/12) εκπομπής «Στο… Μαντρί» του sportsfan.gr.

Παρέα με τον Παναγιώτη Παντσερίδη και τον Μανώλη Πεχλιβανίδη, ο Σάκης Παγγούρας μίλησε για την ΑΕ Καβασίλων, την μεγάλη του αγάπη για τη Βέροια και το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης αποκαλύφθηκε ότι ο κόουτς θα είναι σχολιαστής στο ημαθιώτικο ντέρμπι για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής μεταξύ Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και Βέροιας, σε μια υπαρπαραγωγή που ετοιμάζει το SportsFan.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον αγώνα στο Μακροχώρι: «Νομίζω ότι αδικείται η ΑΕ Καβασίλων κατάφορα από το αποτέλεσμα. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε μια άτυχη και συγχρόνως άξια στιγμή για τον τερματοφύλακά μας, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι, που όντως ήτανε, αλλά από ό,τι έχω μάθει δε μας δόθηκε ένα πέναλτι που πραγματικά ήταν πιο κραυγελέο από αυτό που δόθησε στη γηπεδούχο ομάδα. Εκεί έχουμε μια μικρή ένσταση, αλλά πιστεύω ότι και από τον Δημήτρη Κουτσιάδη, ο οποίος είναι ένα σοβαρό και εξαίρετο παιδί, μου είπε όντως σταθήκαμε πολύ καλά».

Για τη φετινή πορεία της ΑΕ Καβασίλων: «Τρεις-τέσσερις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα ήμασταν ‘ερωτηματικό’. Αλλά εγώ είχα πει ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν πίστη σε εμένα, τον Κουτσιάδη και τον Ξενοφών Μαραντίδη. Είπαμε ότι δεν θα τα βάλουμε κάτω με τίποτα και η υπόσχεση που έδωσα στα παιδιά είναι ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλά. Με την προσθήκη δύο-τριών νεαρών παιδιών, κάτω από 16 ετών, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και να τους θυμηθείτε ως το τέλος του πρωταθλήματος ότι κάποιος θα διαπρέψει. Εύχομαι και οι τρεις να το κάνουν και να έχουν υγεία. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η βαθμολογία δε μας αδικεί, αλλά εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Η ομάδα μας θα έπρεπε να είναι το λιγότερο τρεις θέσεις πιο πάνω. Σίγουρα δεν είναι τεράστια η βαθμολογική διαφορά, αλλά δικαιούμασταν σίγουρα πέντε βαθμούς παραπάνω.

Μας λείπουν άλλα δύο δάχτυλα για να είμαστε μια γροθιά (σ.σ. είπε γελώντας), αλλά αυτοί που είμαστε, είμαστε εφτάψυχοι. Με τα καλά μας και με τα άσχημά μας. Το εγχείρημα είναι ότι προσπαθούμε να προσελκύσουμε νέα παιδιά, όπως φέραμε τον Καραταράκη, τον Πουλιόπουλο, τον Μπρινιά και τον Ματζικόπουλο. Είναι παιδιά τα οποία είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα είναι ένα προσκλητήριο για επόμενους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, που πιστεύω ότι με σωστή δουλειά και θέληση, θα συνεχίσουμε για αρκετά χρόνια, εάν και εφόσον μας δοθεί αυτή η ευκαιρία. Βλέπετε ότι υπάρχει λειψανδρία έμπειρων ποδοσφαιριστών. Προσπαθούμε να μπούμε σε αυτό το μοτίβο με νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε σε βίντεο όσα είπε στο https://sportsfan.gr

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ