Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία των «ΟΝΙRAMA»

Σταμάτησε η βροχή - κανονικά θα γίνει η εκδήλωση!
Σε ρυθμούς «ΟΝΙRAMA» κινείται η Βέροια, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο ώρες πριν ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία που αναμένεται να την παρακολουθήσουν χιλιάδες πολίτες της Βέροιας. 

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος (όλοι εύχονται να μην βρέξει τελικά!), η πρωτεύουσα της Ημαθίας θα μπει και επισήμως στην εορταστική περίοδο... 

Δείτε φωτογραφίες αυτήν την στιγμή από την Πλατεία Ελιάς:








Με «ONIRAMA» και ζεστό κρασί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελιά

Ο δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ ετοιμάζουν την γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Βέροιας, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία Εληάς και προσκαλούν όλο τον κόσμο, σε μια βραδιά γιορτής.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 8.00 μ.μ. από τον δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό τη δ/νση του Βαλάντη Κυριακίδη. Θα ακολουθήσει στις 8.30 μ.μ. συναυλία - πάρτυ με τους ONIRAMA με ζεστό κόκκινο κρασί!

2 σχόλια:

  1. ζεστό κόκκινο κρασί!
    τετοιο πηναν οι ρωμαιοι στρατιοτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δουλειά ήρθαν όχι γιατί έρχονται γιορτές.αν ήταν τζάμπα δεν θα έρχονταν.....χχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ