Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Presidente της Πατρίδας συνάντησε τον μεγάλο Λάκη Παπαϊωάννου

Την τιμή να συναντήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λάκη Παπαϊωάννου είχε ο Πρόεδρος της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, Χρόνης Δαμιανίδης. Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, οι δύο άνδρες βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης σε καφέ της Θεσσαλονίκης και απόλαυσαν την παρέα του καθενός. Να επικεντρώθηκε η συζήτησή τους στα ποδοσφαιρικά ή να είχαν κι άλλα πολλά να πούνε… αυτό το ξέρουν οι δυο τους.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου είναι Κατερινιώτης παλαίμαχος μέσος. Το 1973, έκανε το ντεμπούτο του στον Πιερικό στη Β΄Εθνική και το 1975 βοήθησε την ομάδα να ανέβει στην Α΄Εθνική. Στην ομάδα της Κατερίνης παρέμεινε έως το 1979, όταν αυτή είχε υποβιβαστεί στα περιφερειακά πρωταθλήματα.Το 1979 υπέγραψε στον Ηρακλή, με συμπαίκτη τον Βασίλη Χατζηπαναγή, όπου και παρέμεινε μέχρι το 1986, όταν και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Στον “Δικέφαλο του Βορρά” παρέμεινε δύο χρονιές και εν συνεχεία υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και έμεινε μέχρι το 1991. Το 1992 τελείωσε την καριέρα του στην ομάδα της Πάτρας. Συνολικά, ο Παπαϊωάννου έκανε πάνω από 500 εμφανίσεις στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, ενώ μετρά και άλλες 38 με τη φανέλα της Εθνικής, στις οποίες σκόραρε 2 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ