Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλαταμώνας: Είχε πάρει κοκαΐνη ο οδηγός ΚΤΕΛ που σκότωσε 3 ανθρώπους

Με το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα το θάνατο, κατηγορείται οδηγός ΚΤΕΛ που τον περασμένο Απρίλιο στάθηκε αιτία τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr και τον δικηγόρο των οικογενειών των θυμάτων, ο οδηγός που είχε στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ 74 επιβαίνοντες, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαϊνης την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο οδηγός έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης και παρασύρθηκαν από το λεωφορείο.

«Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής. Από τη δικογραφία προκύπτει ότι δεν είδε καθόλου τα σταματημένα αυτοκίνητα», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Θεόδωρος Τσανακτσίδης.

Ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα αυτοκίνητα. Στη δικογραφία, περιλαμβάνονται κλήσεις της Τροχαίας για 26 παραβάσεις ταχύτητας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ο οδηγός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα αυτοκίνητα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του.

2 σχόλια:

  1. Αν έχει κάνει κάποιος χρήση απαγορευμένων ουσιών στα κρυφα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάει για εξέταση αίματος και ούρων. Και αν χρειαστεί εξέταση μαλλιων.Από κει θα καταλάβετε τι παίρνει. Μακριά από ναρκωμανεις γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο οδηγός έδωσε άνετα αίμα γιατί νομίζε ότι θα του κάνουν μόνο τεστ για αλκοολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ