Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Τραυματισμός κυνηγού στα Πιέρια - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας σε ορεινή περιοχή στα Πιέρια, για διάσωση τραυματισμένου κυνηγού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, κυνηγός που βρισκόταν με παρέα σε ορεινή περιοχή των Πιερίων, περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 13/12, σε σημείο πάνω από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του κυνηγιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας προκειμένου να συνδράμει για την διάσωση του κυνηγού και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες τραυματισμού του κυνηγού καθώς και η κατάστασή του. Πιθανολογείται η πτώση του σε δύσβατο σημείο, όπου και επιχειρεί η Πυροσβεστική για την ανάσυρσή του και την μεταφορά του σε ασφαλές σημείο.

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ