Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός 52χρονος - Έπεσε σε χαράδρα με το τρακτέρ του


Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 στην Πιερία, όταν τρακτέρ ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 52χρονου.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 14:40, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ο άτυχος 52χρονος σε ανώνυμη κοινοτική οδό μεταξύ Παλαιάς Βρίας - Βρίας Πιερίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 52χρονο στο Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

4 σχόλια:

  1. Πριν από 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!! διάβαζα στους 4Τ του Κ.Καββαθά:
    Πόσο δύσκολο είναι να προσθέσει ο κάθε αγρότης ένα τόξο προστατευτικό, στο πάνω μέρος του τρακτέρ του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τρακτέρ είχε μπάρα εκτός αν δεν ξέρεις τι είναι μπάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως ουτε η μπαρα σωζει οταν ο οδηγος τολμα τα αδυνατα η το μυαλο ειναι οπουδηποτε αλλου απο αυτο που πρεπει ....Κριμα στον ανθρωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν τα λέτε? Ο κάθε αγρότης ρισκάρει την ζωή του .Και με το κάρο να πάει στο χωράφι μόνος είναι..κανείς δεν ξέρει αν γυρίσει στην οικία του.απο κινδύνους ένα σορό!, αλλά εσείς μας λέτε ότι είμαστε Στα τσίπουρα..να μην τα λέμε δυνατά.
    Καλο παράδεισο Στον αδελφό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ