Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένθος στη Βέροια: «Έφυγε» στα 49 του, ο Ευθύμης Ιντζεβίδης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 49 χρονών ο Ευθύμης Ιντζεβίδης. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Τριπόταμο.

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

3 σχόλια:

  1. καλό παράσεισο ρε μούνιο..κρίμα πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δακρύσε ο ουρανός αγαπητέ μου χαμογελαστε ανέμενε φίλε σε αγαπάμε σε σκεφτόμαστε μας λείπεις και όσο ζούμε θα σε μνημονεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το γνώριζα προσωπικά το παλικάρι, ένα γεια ειχαμε. Πάντα ευγενικοτατος και χαμογελαστός και με μένα και με όλους όσους συναναστρεφοταν. Τώρα μαθαίνω για τον χαμό του. Κριμα, πολύ κρίμα. Καλό παράδεισο να έχει το παλικάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ