Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Party με ξωτικά, ζεστό κρασί και ζαχαρωτά στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι


Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2023 ξεκίνησαν στην πλατεία Δημαρχείου οι εκδηλώσεις για την έναρξη του χριστουγεννιάτικου τρένου που ξεκίνησε και φέτος τις δωρεάν βόλτες του στο κέντρο της πόλης.


Αν και ο καιρός δεν ήταν ιδανικός, η εκδήλωση αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε, τα ξωτικά, ο τάρανδος και το έλατο χόρεψαν με μικρούς και μεγάλους, ενώ όλοι απόλαυσαν ζεστό κρασί και ζαχαρωτά και φωτογραφίες στο χριστουγεννιάτικο photo booth.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου και η διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου.


Τα παιδιά περίμεναν υπομονετικά με τους γονείς τους να επιβιβαστούν στο τρένο, ενώ την καθιερωμένη εορταστική βόλτα έκανε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας, που έφτασε μετά μουσικής στην πλατεία Δημαρχείου, μας χάρισε όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και επιβιβάστηκε στο τρένο για μια μελωδική βόλτα.


Μαζί με το τρενάκι επέστρεψε και ο αγαπητός μας οδηγός, ο κύριος Ηλίας Ιωσηφίδης, που κάθε χρόνο περνάει τις ημέρες των εορτών στη Βέροια, σκορπώντας χαρά με τις βόλτες σε μικρούς και μεγάλους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ