Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραμονή Χριστουγέννων στη Βέροια, με ανοιχτή την Λαϊκή Αγορά - Τι δήλωσε ο Δημήτρης Σαμαράς

Στη Βέροια, Παραμονή Χριστουγέννων είναι ανοιχτή η λαϊκή αγορά, καθώς ο δήμος αποφάσισε να μεταφέρει την ημέρα λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς από την Τρίτη 26/12/2023 ως ημέρα επίσης αργίας λόγω θρησκευτικής εορτής, την Κυριακή 24/12/2023.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Λαϊκών Αγορών Ημαθίας, Δημήτρη Σαμαρά, η απόφαση αυτή ελήφθη για να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, σε πιο συμφέρουσες τιμές. 

Άλλωστε, όπως είπε, η λαϊκή είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που στηρίζει την ελληνική οικογένεια, ενώ οι πολίτες έχουν αποκτήσει πλέον προσωπική σχέση με τους πωλητές και τους έχουν εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά την ποιότητα των προϊόντων. Η κίνηση ήταν αυξημένη, ενώ βοήθησε πολύ και ο καλός καιρός.

4 σχόλια:

  1. Αυτο ηταν δωρο του αγιου βασιλη,αγορασαμε ζαρζαβατικα για το τρσπεζι μας φθηνα,ενω στα μαναβικα θα επρεπε να διναμε ολο το μισθο μας,ας ριξουν τις τιμες τα μαναβικα,τιμες παζαριου.
    Αλλιως καθε εβδομαδα παζαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα συμφωνήσω! Να ρίξουν τις τιμές τα μανάβικα... Να σταματήσουν όμως να πληρώνουν ενοίκια όμως, ΔΕΗ,ΟΤΕ,δευαβ για να είμαστε δίκαιοι! Επίσης να κόβουν απόδειξη όσο συχνά σας κόβουν και στην λαϊκή! Γιατί στην λαϊκή κανείς δεν ζητάει την απόδειξη και σχεδόν κανένας δεν πληρώνει με pos! Αλλά στον μανάβη η χρήση κάρτας πάει σύννεφο...ακόμα και για ένα αγγούρι! Γιατί έχουμε συνηθίσει να λυπόμαστε αυτόν που δουλεύει στην λαϊκή και να νομίζουμε ότι είναι πλούσιος οποίος έχει μαγαζί! Τι να πω;;;

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΔΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΙΣΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΙΚΟΥ...ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ...

      Διαγραφή
  2. Ωραίο δώρο και για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα έξτρα απλήρωτοι εργασίας, μπράβο στο Δήμο. Πολύ σωστά τα σκέφτεστε όλα, εύγε Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ