Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Εμμανουέλ Ολιζαντεμπίδης, το Γερμανικό Panzer και ο «Αμπλαουμπλάς»

Kataskopos speaking

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπαλίτσα, αλλά θα πω δυο κουβεντούλες για το «δίδυμο της συμφοράς». Για τον Παναγιώτη Παντσερίδη και τον Μανώλη Πεχλιβανίδη. Οι δύο δημοσιογράφοι από το «Μαντρί» έχουν ξεκινήσει τηλεοπτικές εκπομπές στο sportsfan.gr και στο vertiotis.gr και απ' ότι μαθαίνω πάνε «τρένο». Κάθε Δευτέρα πάνω από 3.000 θεατές παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εκπομπή τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους εύχομαι να σπάσουν το φράγμα των 10.000.

Τους γουστάρω πραγματικά, ειδικά όταν αρχίζουν και μαλώνουν. Ο ένας ουρλιάζει και ο άλλος κοκκινίζει. Ειδικά, προχθές που τσακωνόντουσαν στις 11:30 το βράδυ, μάγκες σας άκουσε όλο το κέντρο της Βέροιας. Οι γριές τα χρειάστηκαν, αναρωτήθηκαν ποιοι σφάζονται δίπλα; Τα πιτσιρίκια απ' έξω, έμαθα ήθελαν να κάνουν παρέμβαση στην εκπομπή. Καλό θα ήταν να κλειδώνετε την πόρτα! Μην τυχόν και δεχτείτε καμιά εξωτερική παρέμβαση, όπως τότε με την «Δίκη της Δευτέρας» που τα Παοκια έκαναν «ντου» στο στούντιο του «Σαγόνια»!

Λατρεύω την αγριοφωνάρα του Εμμανουέλ Ολιζαντεμπίδη! Ειδικά, όταν εκνευρίζεται είναι μια θεότητα. Σταμάτα να τρώς πατατάκια και να πίνεις το τσάι του βουνό. Όλοι γνωρίζουμε πως πίνεις τον Τζόναρο εκείνη την στιγμή! Για τον Γερμανικό «Panzer» τι να πω; Στάζει δηλητήριο το στοματάκι σου βρε αδελφέ μου. Έχει μπλαζέ υφάκι, αλλά διαθέτει δύο στοιχεία που γουστάρω πολύ. Έχει άποψη και κρίση! Το συναντάς σπάνια σε μπαλαδόφατσες. 

Τα παιδιά ξέρουν μπαλίτσα και γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν. Αυτό βγαίνει στο γυαλί. Αν δεν πλάτιαζαν και δεν έκαναν κοιλιά κατά την διάρκεια της εκπομπής, θα ήταν ακόμα καλύτεροι. Όλα τα λεφτά είναι ο «Αμπλαουμπλάς» του Πεχλιβανίδη που έχει εξελιχθεί σε μασκότ της εκπομπής. 

«Παναγιώώώώώώώώώώώτη, ουααααααου! Δες, τι βγαίνει σιγά-σιγά από την μαύρη καμπαρντίνα...!»

Είναι πολύ θετικό που υπάρχει μια δύωρη τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με τη Βέροια, την ΕΠΣ Ημαθίας, το μπάσκετ και τα λοιπά αθλήματα στην περιοχή μας. Είναι σημαντικό να ακούγεται η φωνή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Να ακούμε την γνώμη των πρωταγωνιστών (παίκτες, προπονητές, διοίκηση, προέδρους). 

Και κάτι ακόμα... Το φετινό πρωτάθλημα είναι της Ναουσάρας! Γκε-Γκε; Έχει φανέλα που ζυγίζει 100 κιλά και παικταράδες που μιλούν στο τόπι. Η Αλεξάνδρεια είναι καλή, χρυσή, αλλά στο τέλος θα το ρουφήξει το τρομπόνι. Όσο για τη Βέροια, αν κάνουμε 4-5 καλές και ποιοτικές μεταγραφές τον Ιανουάριο, θεωρώ πως θα το γυρίσουμε το έργο και ναι, θα σωθούμε! Με αυτήν την ομάδα όπως είμαστε σήμερα, δυστυχώς πάμε «βουρ» για τοπικό!

1 σχόλιο:

  1. 3.000 είναι οι θεατές τών αγώνων ολόκληρου του πρωταθλήματος Α κατηγορίας. Τούς μισούς νά είχε μία αγωνιστική ημέρα, τώρα θά μιλούσαμε για άλλο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ