Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Καρράς έκοψε επιταγή 1.000.000 δραχμών για παιδιά της Βέροιας με ειδικές ανάγκες

«Αν μάθει κανείς τίποτα, θα σου κόψω το λαρύγγι»

Το πόσο μάγκας και ξεχωριστός ήταν ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτεται εδώ και δύο ημέρες μετά τον θάνατό του. Όχι ότι η καλοσύνη του δεν φαινόταν όταν βρισκόταν στην ζωή, αλλά τώρα έρχονται στο φως άγνωστες ιστορίες, με τον λαϊκό τραγουδιστή να δείχνει την σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διέκρινε, είτε ως άνθρωπο, είτε ως καλλιτέχνη.

Αυτό ήταν ο Βασίλης Καρράς. Παρότι κορυφαίος στο είδος του, ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Όσοι τον συνάντησαν, διάσημοι και μη, το πρώτο που έχουν να πουν είναι για την ντομπροσύνη και την απλότητά του.

Η ιστορία με τα παιδιά από τη Βέροια που διηγήθηκε ο Μάνος Ξυδούς των «Πυξ Λαξ», αποκαλύπτει την τεράστια ανθρωπιά του. Πήγαν στο καμαρίνι και του ζήτησαν συμβουλές για μια συναυλία που θα έκαναν για να μαζέψουν χρήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

«Με πόσα έσοδα θα είστε ικανοποιημένοι;», ρώτησε ο Καρράς. «Με 300.000 δραχμές» του απάντησαν και εκείνος αμέσως ζήτησε από συνεργάτη του να κόψει μια επιταγή ενός εκατομμυρίου, λέγοντας στο παιδί που του την έδωσε «αν μάθει κανείς τίποτα, θα σου κόψω το λαρύγγι».

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ