Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίζονται Περιφερειάρχης και οι 3 Δήμαρχοι της Ημαθίας


Τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί οι ορκωμοσίες των νέων δημοτικών αρχών στους τρεις δήμους της Ημαθίας και η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής, όπως αυτές προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.


Αρχής γενομένης από αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, η ορκωμοσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και μελών των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων του δήμου Αλεξάνδρειας, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας (Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας).

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στον Χώρο Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Βέροιας.

Τέλος, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, θα τελεστεί στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» η ορκωμοσία του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δήμου Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ