Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε για τρίτη φορά Δήμαρχος ο Κώστας Βοργιαζίδης - Πλούσιο φωτορεπορτάζ


Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023 στο Χώρο Τεχνών, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Βέροιας, του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων Κοινοτήτων και
Προέδρων Κοινοτήτων.


Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα και πλήθος συγγενών των εκλεγέντων συμβούλων.


Την δέηση και την ορκωμοσία του Δημάρχου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ενώ τρεις δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν πολιτικό όρκο.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμονας, ενώ διαβάστηκε και ο χαιρετισμός του βουλευτή Τάσου Μπαρτώκα και τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.


Αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, αλλά και του πολίτες της Βέροιας που τον τίμησαν με την ψήφο τους, 
αναφέρθηκε αρχικά στην πρόσφατη απώλεια του Χρήστου Κεφτέ, του εκλιπόντος προέδρου Πολυδενδρίου, που έφυγε από την ζωή λίγο καιρό πριν τις εκλογές.

Χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας, ως ημέρα με μεγάλη συναισθηματική αξία, καθώς όπως είπε, αποτελεί το ξεκίνημα της τρίτης συνεχόμενης θητείας του, την συνέχεια μιας 9ετούς διαδρομής που συνεχίζει να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να ανανεώνεται και να καινοτομεί, διατηρώντας τις ίδιες αξίες.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, το οποίο όπως είπε, οι δημότες αξιολόγησαν θετικά, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας πενταετίας.


Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι επικεφαλής των εκλεγμένων δημοτικών παρατάξεων, Κώστας Παλουκίδης, Θεόφιλος Κορωνάς και Παναγιώτης Χατζησάββας.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας από όλους του δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και ακολούθησε ένα συμβολικό κέρασμα με Βεροιώτικα λουκούμια και τσίπουρο, στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

























































































































28 σχόλια:

  1. Αυτός έπαθε, ότι και ο Μητσοτάκης.
    Τρέχει μόνος του, και βγαίνει πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετυχημένος ο δήμαρχος , αφού κατάφερε με 237 υποψήφιους να βγει με την πρώτη Κυριακή , έκανε το δικό του κορμό κατά 80% και οι υπόλοιποι απλώς ήταν στην ουρά....... καλή ανάληψη καθηκόντων , εσάς ψήφισα . Εύχομαι στις επόμενες εκλογές οι υποψήφιοι να είναι λιγότεροι ....... δηλαδή όχι παραπάνω από τριπλάσιο των συμβούλων , καλημέρα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεόφιλε εχθές δεν ήταν η ώρα να μας δείξεις τις αντιπολιτευτικές σου ικανότητες. Άστοχη η όλη ενέργεια, δείχνει ότι δεν έχεις μέτρο και αίσθηση της κάθε στιγμής . Επικίνδυνη συμπεριφορά.
    Στο κάτω κάτω το 58% έχει απαντήσει πρόσφατα.
    Είναι δεικτικό ότι δεν έχεις καταλάβει τι έχετε πάθει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το συνηθίσεις.
    Λυπηρό φαινόμενο φαινόμενο, αυτή η εμμονή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ίδιο έκανε και ο εκπρόσωπος του κομμουνισμού.
      το ίδιο και ο Συριζαίος, αυτοί ήταν πάντα οι Συριζαίοι, κομμουνιστές με άλλη πολιτική ενδυμασία.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας και καλή θητεία να έχουνε,υπομονή σε μας τους πολίτες για άλλη μια 5ετια να δούμε επιτέλους αν τώρα θα υπάρχει δήμαρχος σε αυτήν την πόλη της Βέροιας, γιατί άραγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 58% των πολιτών έχει άλλη άποψη.

      Διαγραφή
    2. Κάνετε λάθος δεν είναι το 58%.Ειναι 38% και δώρο το 20% από τους βουλευτές της ΝΔ και τον Αντιπεριφερειάρχη.Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

      Διαγραφή
    3. Στον Ανώνυμος19 Δεκεμβρίου 2023 στις 6:30 μ.μ.
      Σοβαρέψου αυτά που λες είναι αυθαίρετα. Η ιστορία κατέγραψε 58%.

      Διαγραφή
  5. μπραβο στο μπαρτζωκα εδειξε με ποιον ηταν στις δημοτικες εκλογεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο Μιχάλη απο την Μελίκη να το πεις.
      Αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή ;
      Ούτε για καφέ έρχεται στην πόλη που ήθελε να διοικήσει.
      Τόσο παραμύθι, ήθελε να μας ταΐσει ;

      Διαγραφή
    2. εσυ εχεισ προβλημα μαλλον αλλο, ο νεος και ωραιος βουλευτης σιγουρα θα εχει αλλο στις επομενες βουλευτικες

      Διαγραφή
    3. Στον Ανώνυμος19 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:07 π.μ.
      Εγώ τι πρόβλημα να έχω ;
      Αυτός ήθελε τη Δημαρχία και έφυγε νύχτα και ο νέος που λες έμεινε στον άσσο.

      Διαγραφή
  6. Η Μπατσαρά τι θέση θα πάρει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Κωστα μετά από τρεις τετραετίες Δήμαρχος, δικαιούσαι να κοιτάς ευθεία προς την πρωτεύουσα!Οχι μερικοί που μόλις ανοίξουν τα πολιτικά τους αρχίζουν και λοξοκοίτανε προς τα κάτω!Οπως και να έχει Καλή και επιτυχημένη θητεία.Ο λαός της Βέροιας μίλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρα, θες εσύ φίλε μου να επωμιστείς το 10% στα δημοτικά τέλη…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καυστικός και επικριτικός δεν ήταν μόνο ο Θεόφιλος αλλά και η λαϊκή συσπείρωση. Μάλλον εσύ ανώνυμε 9:09 σου βγαίνει λίγη χολή αλλά αναμένουμε την εξέλιξη και μετά σχολιάζουμε.Πάντως δεν είχαν άδικο. Τώρα, αν πονάει ή δεν πονάει το 58% θα φανεί στο χειροκρότημα. Και για τους μεν και για τους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειροκρότημα έπεσε τον Οκτώβρη και ήταν 58%.
      Τώρα αν εσύ δεν το άκουσες, μάλλον έχεις πρόβλημα διότι από ότι φαίνεται δεν άκουσες ούτε το 17% στις Βουλευτικές ούτε το 9% στου ΣΥΡΙΖΑ στα τελευταία γκάλοπ, οπότε .....

      Διαγραφή
  11. Επειδη αυτη η πολη δεν εχει μονο προβατα, ουτε μονο ψηφοφορους με μνημη χρυσοψαρου. Βουλευτικες εκλογες 2023 δημος Βεροιας, Ν.Δ. ΨΗΦΟΙ 12.755, ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΟΙ 3.937. Δημοτικες εκλογες 2023 , υποτιθεμενο ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΟΙ 18.720, Ν.Δ. ΨΗΦΟΙ 7019. Αν ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι συντροφοι ΠΑΣΟΚτσηδες στην αιθουσα ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ στις Βουλευτικες εκλογες, ο Νομος θα ειχε εδρα. Ας το εχουν υποψιν τους, οι μελλοντικοι υποψηφιοι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ στο νομο μας. Αλλα και οι προσφατα υπεργηροι επισκεπτες, και να μην χτυπανε την πλατη μερικων με χαμογελα , αλλα να ζητουν ευθυνες και να τραβουν αυτια. Εκτος και εαν δεν τους ενδιαφερει ( ως φαινετα ), και παιζετε αλλο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρα, η ΝΔ έβγαλε τον πασοκτσή δήμαρχο. Μπράβο.Να τους χαιρόμαστε. Ούτε πρόβατα είμαστε, ούτε γίδια ούτε και χρυσόψαρα. Όταν χρειαστεί θα ανταποδώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο Μιχάλη από τη Μελίκη να τα πεις

      Διαγραφή
    2. εδώ έβγαλε Πασοκτσίδες Υπουργούς και μάλιστα αυτοί τραβάνε το κάρο της ΝΔ, ο Δήμαρχος σε πείραξε ;

      Διαγραφή
  13. Καλά, (δε) μας πείσατε .
    Στα τρολς του Βοργιαζίδη που μιλάνε με αριθμούς, ας πει κάποιος ότι : Δήμαρχοι ολικής αποδοχής , αγαπητοί και εσαεί στα πράγματα είναι αυτοί που εκλέχτηκαν 3η,4η και 5η φορά με 80% και έχουν ονοματεπώνυμο βαρύ,σαν την ιστορία τους: Κυρίζογλου,Δανιηλίδης,Παχατουριδης . Ο Παπαδόπουλος στη Θέρμη..ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, 30 χρόνια Δήμαρχος στο Πανόραμα .
    Μόλις 1,5 (με το ζόρι) στους 4 Βεροιείς ψήφισε Βοργιατζίδη. Λίγοι περισσότεροι στα χωριά, μιας και οι υπόλοιποι συνδυασμοί στερούνταν υποψηφίων. Με τετραπλάσιο αριθμό υποψηφίων από τους υπολοιπουσ συνδυασμούς και με το Παπ -απ σύστημα αναθέσεων, και λίγα πήρατε! Γιατί κοκορεύεστε ; Γιατί τσιμπάτε; Γιατί κομπλάρετε στην κριτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παπ-απ";;;; Για σπάστα και ξαναρίχτα

      Διαγραφή
    2. όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
      ο Δήμαρχος είναι ο μακροβιότερος Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ