Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτινά τραπέζια με σπιτική ποιότητα από το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη»


Και ζαρζαβατικά δικής τους παραγωγής και διανομή κατ' οίκον χωρίς χρέωση!


Πατάτες•Κρεμμυδάκια•Μαρούλια•Λάχανα•Ρόκα•Μαϊντανό, δικής τους σοδειάς από τα κτήματά τους στο Κυδονοχώρι

Ξεκινάτε τις προετοιμασίες για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι; Φτιάξτε τη λίστα σας και επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης», στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51, για τα ψώνια σας.


Θα βρείτε ολόφρεσκα ζαρζαβατικά δικής τους παραγωγής, που τα καλλιεργούνε στο κτήμα τους με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με μεγάλη προσοχή, δίνοντας έτσι πάντα τη φρεσκάδα τους και την ποιότητα τους στους πελάτες.


Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, μέλια, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής.


Το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» προσφέρει και υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον χωρίς χρέωση!

Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, για 6η χρονιά προσέχει το πιάτο μας, φέρνοντας καθημερινά στο κατάτημα προϊόντα από την δική του σοδειά, καθώς και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο προσιτές τιμές.


Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ