Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο gala της Βέροιας

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο veriotis.gr ο Τάσος Πρωτοψάλτου
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο και πιο πολυσυζητημένο χριστουγεννιάτικο gala της Βέροιας. Ένα event που έχει γράψει την δική του ιστορία και αναμένεται να αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. 

Δείτε εδώ τι είχε γίνει στο περσινό gala του Τάσου Πρωτοψάλτου

Στο ατελιέ του διάσημου σκηνογράφου και ενδυματολόγου, με την σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα βρεθούν ισχυρές προσωπικότητες από το πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό στερέωμα της Βέροιας και όχι μόνο.

Απομένει μόλις ένα 24ωρο πριν την έναρξη του gala, με τον καλλιτέχνη να βάζει τις τελευταίες πινελιές του. Οι καλεσμένοι έχουν ειδοποιηθεί, εδώ και μέρες, με ειδική έντυπη συλλεκτική πρόσκληση σχεδιασμένη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Ακολουθείται ακριβές R.S.V.P. και συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας, ο οποίος αναγράφεται επάνω στην πρόσκληση.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θα θυμίζει σκηνικό όπερας, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Τάσο Πρωτοψάλτου και να ανταλλάξουν θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.


Τάσος Πρωτοψάλτου: «Είμαι χαρούμενος που δημιουργώ έναν πυρήνα έλξης και πολιτιστικής προβολής»

Οι προετοιμασίες στο ατελιέ είναι πυρετώδεις, με τον καλλιτέχνη να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοηθάει στην πολιτιστική προβολή της Βέροιας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο veriotis.gr:

«Το φετινό gala θα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο όπως κάθε χρονιά, με καλεσμένους που καταφθάνουν απ' όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Eίναι πραγματικά χαρά μου που προσφέρω ένα τέτοιο γεγονός στην πόλη, δημιουργώντας έναν πυρήνα έλξης και πολιτιστικής προβολής».

21 σχόλια:

  1. Νομίζω το ατελιέ ειναι πολυ μικρο για να χωρεσει ολους οσους θελουν να τιμησουν τον κυριο Πρωτοψαλτου. Του χρόνου σε μεγαλυτερη αιθουσα ελπιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το γεγονός έχει σημασία γιατί πραγματοποιείται μέσα στο ατελιέ του καλλιτέχνη και όχι φυσικά σε "αίθουσα" .Είναι δε ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό για την πόλη μας ότι έχει επιλέξει να διατηρήσει το ατελιέ του στη Βέροια παρότι δουλεύει διεθνώς. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τίθονται θέματα τέτοια είναι σχεδιασμένα όλα άψογα το ξέρουμε.

      Διαγραφή
  2. Περιμενουμε υλικο και φωτογραφιες ΒΕΡΟΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο του. Τιμάει την πόλη του. Δείξε μας περισσότερα βεριωτη. Όχι μόνο τα οπίσθια της Μπελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υποψιαστώ ότι δε θα με καλέσει,θα πηδηχτω απ'το παραθυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re glifti ti na tous kanei tous tipotades apo soou xortasama mpixla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παω να πηδηξω απο την γεφυρα του αλιακμονα τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sth gitonia mu exo 3 atoma ta opia kathe mera perimenou to sisitio. Mipos ta lefta pu tha xodepsis sta GALA na ta diname se ftoxadiakia na ladosi to enteraki tus?! Apla erotisi ekana.kala xristuggena me xristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλια μπράβο!!! Μας τιμάει διεθνώς η παρουσία του κ. Πρωτοψάλτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθήστε Gala! Άνθρωποι δεν έχουν να κάνουν γιορτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα μεγάλο μπράβο στον καλλιτέχνη ο οποίος έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα και τιμά την πόλη μας!!! Αυτό όμως με το γκαλά , τη χλιδή την ενδυματολογική και όχι μόνον ...και όλη η εκλεκτή κοινωνία μαζεμένη σε μια επαρχιακή πόλη δεν είναι λίγο too much? Βεροιώτες φροντίστε εκείνη τη μέρα όταν θα βγείτε στους δρόμους να είστε όλοι στην πένα για να μη μας περάσουν για τίποτα τελευταίους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ως κάτοικος γειτονικής πόλης, έχω ακούσει τα καλύτερα για το Χριστουγεννιάτικο γκαλά του Πρωτοψάλτου... Εκλεκτοί καλεσμένοι, φανταστική οργάνωση, άψογος οικοδεσπότης. Ακούγονται δε τόσα πολλά για τις πολιτιστικές ζυμώσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να του κλέψω την ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θα μπορέσω να πάω είμαι καλεσμένη στου Κοκλονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμεις και εμεις και ο Μητσος ο Γερμης!!! βρε προβληματα πιυ υπαρχουν στην κοινωνια της Βεροιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ "ΨΩΝΙΑ" ΣΤΟ ΑΤΕΛΙΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ