Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Λάκης Λαζόπουλος τίμησε το ΚΕΜΑΕΔ και συγκίνησε τη Βέροια

Μια υπέροχη παράσταση με μπόλικη συγκίνηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (4/12) στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, όπου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ που τιμάται κάθε 3η του Δεκέμβρη.

Μεγάλος καλεσμένος της φετινής χρονιάς ήταν ένας άνθρωπος που διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ΚΕΜΑΕΔ και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το ελληνικό κοινό, ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής που κυκλοφορεί το ΚΕΜΑΕΔ αφιερωμένο στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους, με τίτλο «Κατσαρόλα στη φωτιά». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βιβλίο με πεντανόστιμες συνταγές που θα βοηθήσει πολλά άτομα ΑμεΑ και όχι μόνο να μάθουν να μαγειρεύουν. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε σήμερα με κόστος στα 10€, τα οποία ωστόσο θα διατίθενται εξ ολοκλήρου στην αναδημοσίευση του, με σκοπό να κυκλοφορήσει σε όλες τις δομές. Μαζί με το βιβλίο πωλούταν και το ημερολόγιο του Κέντρου.

Την εκδήλωσε προλόγησε η εθελόντρια Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, η οποία παρουσίασε το έργο του Κέντρου και συνέχισε μιλώντας για το τι θα ακολουθήσει στην εκδήλωση. Σειρά είχε με πολύ σύντομο λόγο ο εθελοντής και γιατρός Γεώργιος Τσαρέλας, ενώ ο λόγος στη συνέχεια δόθηκε στον Μητροπολίτη Βέροιας Παντελεήμων, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.

Μπήκε μια παύση στους χαιρετισμούς, με τα φώτα να πέφτουν πάνω σε τρεις εκ των πρωταγωνιστών του όλου εγχείματος... οι τρεις Βεροιώτες μάγειρες Αντώνης Μουστάκας, Χριστίνα Μάλλιου και Μαρίνος Χονδρολίδης που έγραψαν το βιβλίο «Κατσαρόλα στη φωτιά». Ο κ. Μουστάκας και η κ. Μάλλιου απηύθυναν ευχαριστήριο λόγο, ενώ τον κ. Χονδρολίδη που έλειπε στο εξωτερικό εκπροσώπησε ο γιος του, δηλώντας καταχειροκροτούμενος περήφανος για τις δράσεις του πατέρα του.

Τέλος, οι χαιρετισμοί ολοκληρώθηκαν με σύντομη ομιλία του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της κ. Ιωάννας Γκουτζιλίκα, η οποία εκπροσώπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος ήταν απών λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων.

Στο βήμα ανέβηκε ο Σάββας Τσιχλακίδης, μιλώντας συναισθηματικά φορτισμένος για τον μεγάλο Λάκη Λαζόπουλο, με τον καλεσμένο της εκδήλωσης να παρουσιάζεται επί της σκηνής και να χειροκροτήθηκε θερμά. Ο κ. Λαζόπουλος πήρε το μικρόφωνο χαιρετώντας το κοινό και συγχαίροντας το ΚΕΜΑΕΔ για το έργο του.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, όπου τα παιδιά του Κέντρου συνεργάστηκαν με την Σχολική Χορωδία Βέροιας και τραγουδήσαν, μεταξύ άλλων, τραγούδια που έγραψε ο Έλληνας κωμικός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, με την παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη, ο οποίος μάλιστα σε πολλά τραγούδια συμμετείχε και ο ίδιος. Το πρωτοποριακό της φετινής εκδήλωσης είναι ότι στη θεατρικά στημένη σκηνή, τα παιδιά τραγουδήσουν και ένα τραγούδι που τα παρουσιάζει ονομαστικά μαζί με το αγαπημένο τους φαγητό. Με λίγα λόγια, τα παιδιά του Κέντρου έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Την μουσική επιμέλεια της παράστασης είχε η Ελένη Αναγνώστου με την παιδική χορωδία των δημοτικών σχολείων Βέροιας. Χορογράφος ήταν η Μελίνα Παπαδοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:





























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ