Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο απίστευτος λόγος που διακόπηκε αγώνας της ΕΠΣ Ημαθίας

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει viral μία φάση από το παιχνίδι ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς η κάμερα του sportsfan.gr έπιασε μία απίστευτη στιγμή μεταξύ του βοηθού και της εξέδρας.

Το κλίμα ήταν τεταμένο, με την εξέδρα να τα έχει βάλει με τους διαιτητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη στιγμή που ο βοηθός πήγε στη γραμμή για να πάρει θέση, λογομάχησε με έναν οπαδό.

Εκείνος έπιασε τον ρέφερι από την μπλούζα και το μπράτσο και άρχισε να τον τραβάει με αποτέλεσμα εκείνος να… σωριαστεί στο έδαφος και να μείνει εκεί με κλειστά τα μάτια.

Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι μέχρι να δει τι έχει συμβεί και όπως είναι φυσικό, το βίντεο έκανε τον γύρω της Ελλάδας.

Δείτε το video:

8 σχόλια:

  1. Εδώ ο άλλος, στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, από χαρτί υγείας πήγε στο Διαβαλκανικό μισοπεθαμένος. Αυτή είναι η σημερινή κοινωνία. Να φοβάσαι να κοιτάξεις τον άλλον γιατί από το βλέμμα θα βρεθείς μπλεγμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν χαρτί υγείας,αλλά ρολός χαρτιού ταμειακής μηχανής.Το χτύπημα ήταν στο χείλος και όχι στον κ…ο.Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα Φτάνει Δεν χρειάζεται και αναπαράσταση.

      Διαγραφή
  2. ρε θείο, τον τραβηξες πολυ ...δυνατα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για τσαμπιον λιγκ Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο πρόβλημα είναι ο ψηλός εποπτοδιαιτητής για όλη την Ημαθία.
    Τον ξέρουμε καλά και παίκτες και συνάδελφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαα ξανακάντοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδί μου ΜΗΝ κόβεις το βίντεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ