Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια νοσταλγική βόλτα στην Κεντρικής...


Δείτε το βίντεο από το δρώμενο «Κεντρική Σκηνή»
Το ραντεβού δόθηκε στις 7 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών, στην αρχή της οδού Κεντρικής. Ενός από τους ιστορικούς εμπορικούς δρόμους της Βέροιας, που πλέον μετράει περισσότερα λουκέτα από αναμνήσεις.

Κλειστά καταστήματα, αφημένα στον χρόνο, που κάποτε φιλοξενούσαν ιστορικά για τη Βέροια, τσαγκαράδικα, κουρεία, υφασματοπωλεία, καφενεία, ταβέρνες, ωδεία κ.α.

Πώς θα σας φαινόταν μια βόλτα - περιήγηση στην οδό Κεντρικής, με τις βιτρίνες της να... «ζωντανεύουν»; Μια τέτοια βόλτα επεδίωξε να μας προσφέρει η ΚΕΠΑ Βέροιας σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας - Αντιδημαρχία Τουρισμού και τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, φέρνοντας για ένα απόγευμα την οδό Κεντρικής στην «Κεντρική Σκηνή», με δρώμενα και έργα καλλιτεχνών στις κλειστές βιτρίνες των καταστημάτων.

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του veriotis.gr

Δείτε το βίντεο:

7 σχόλια:

  1. Των οικιών ημών εμπιπραμένων ,ημείς άδομεν ...
    Στα επόμενα δύο χρόνια ,αυτοί που κλείσανε τα μαγαζιά τους ,θα πάρουν αγκαζέ αυτούς που θα χάσουν τα σπιτάκια τους και τις επιχειρήσεις τους από πλειστηριασμούς (το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προχθές ,για τα κόκκινα δάνεια,τους αποτελειώνει όλους),για να κάνουν το επόμενο εικαστικό δρώμενο !!!
    Η χώρα βουλιάζει ,η πόλη θυμίζει σκηνικό far west (μετά τις δέκα το βράδυ ,στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο σκυλιά και γάτες) ,η ακρίβεια έχει χτυπήσει ταβάνι ,μετά τις 01/01 ,όλοι μας θα παθαίνουμε ηλεκτροσόκ με τα τιμολόγια του ρεύματος (ήδη η ΔΕΗ ,ξεκίνησε τις ενημερώσεις για τις αλλαγές που έρχονται) και τους εναπομείναντες μικροεπαγγελματίες θα τους ''τακτοποιήσουν'' φορολογικά όπως πρέπει από το νέο έτος (μέσα στη βδομάδα ψηφίζεται και για αυτούς ,ο σχετικός νόμος...).
    Μόνο το νερό δεν έχει πουληθεί ακόμη ,αλλά και για αυτό ,ήδη σχεδιάζονται πολλά.
    Το θέμα είναι ,πώς ότι και να μας κάνουν πλέον ,δεν υπάρχει περίπτωση καμμίας αντίδρασης.Ρε μπας και γίναμε βουδιστές και συντονίσαμε τα τσάκρα μας ,στη συχνότητα της απόλυτης νιρβάνας ?
    Δε μπορεί ,κάποια εξήγηση πρέπει να υπάρχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξήγηση είναι να πληρώνετε , να ξέρετε να κάνετε νοικοκυριό και να βλέπετε το μέλλον όταν υπογράφετε .

      Διαγραφή
    2. Εναπομείναντες μικροεπαγγελματίες ? μήπως εννοείς υδραυλικούς κτλ ? δεν πειράζει αυτοί είναι όλοι κλέφτες.

      Διαγραφή
  2. Εδώ δεν έχετε επισκεφτεί τα μουσεία τους διάφορους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης σας , και θέλετε να κάνετε και τέτοιες εκδηλώσεις ;;;;;;;;;;;;;;......α ρε κακομοίρηδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοειται οτι τα εχουμε επισκεφτει και τα επισκεφτομαστε τακτικοτατα . Εσεις εχετε επισκεφτει καναν γιατρο ?

      Διαγραφή
  3. Ο θάνατος του εμποράκου. Ακολουθεί μνημόσυνο μετά μουσικής μπάντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου μετά από τόσα χρόνια συγνώμη από τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Του ζητάω συγνώμη γιατί όταν ο Κορκονέας του αφαιρούσε τη ζωή εγώ ήμουν φαντάρος μακριά απ' την Αθήνα. Έμαθα πολύ αργότερα τι συνέβη, είδα την άσχημη τροπή που πήρε τούτος ο τόπος όλα αυτά τα χρόνια, είδα ένα λαό αποχαυνωμένο να μη μαθαίνει από τα λάθη του, είδα το δολοφόνο του να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος. Συγνώμη Αλέξανδρε, φταίω κι εγώ που δεν είσαι μαζί μας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ