Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπατσαρά: «Φυτώριο αυτοδιοικητικών στελεχών η παράταξη "Βέροια Πρωτεύουσα πόλη"»


«Ιστορική η συνεργασία με την παράταξη Βοργιαζίδη»
Αποχαιρετισμών συνέχεια στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, καθώς σήμερα, απόγευμα Τετάρτης 20/12 πραγματοποιείται η τελευταία συνεδρίαση της θητείας της δημοτικής αρχής της περιόδου 2019 - 2023.

Το δικό της αποχαιρετιστήριο απηύθυνε και η Γεωργία Μπατσαρά, αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη», η οποία συνδιοίκησε με την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη.

Αναφέρθηκε στην πρόταση συνεργασίας του Δημάρχου με την έναρξη της περιόδου και την αποδοχή, με αίσθηση ευθύνης όπως είπε, για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

«Τολμούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι η συνεργασία αυτή, παρά τις αρνητικές και κακόβουλες κριτικές που δέχθηκε καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας της, άντεξε και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική για τον δήμο Βέροιας. Πρώτον, γιατί πρώτη φορά καταγράφεται συνδιοίκηση στην ιστορία του δήμου και δεύτερον, αφήνει θετικό αποτέλεσμα στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και στην ίδια την παράταξή μας. Υπήρξαν δυσκολίες αλλά όλες ξεπερνιούνται όταν σέβεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μοναδικός στόχος η ανάπτυξη του τόπου».

Αναφερόμενη στην παράταξη είπε ότι αποτέλεσε «φυτώριο αυτοδιοικητικών στελεχών», απαριθμώντας τα στελέχη της που προχώρησαν στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και εκλέχθηκαν σε διάφορες θέσεις, όπως η Συρμούλα Τζήμα, ο Κώστας Παλουκίδης, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Στάθης Κελεσίδης.

Συνεχάρη τους εκλεγμένους συμβούλους και τον Δήμαρχο αλλά και όσους τάχθηκαν κάτω από την ομπρέλα της παράταξης το 2019 και έδωσαν κοινό αγώνα.

11 σχόλια:

  1. Επιτέλους τέλος με την συγκεκριμένη "κυρία".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μαλλον εισαι καμια αποτυχημενη που εβαλες 10 φορες και δεν σε ψηφισε ουτε η μανα σου. η γεωργια την ψηφισε ο λαος!!!!!!!! στολιδι για τον δημο μας

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ, ΑΚΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙ !!!

      Διαγραφή
  2. την ειχαμε στηριξει για βουλευτη και για δημαρχο, κριμα για την καταντια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεέ μου τι είναι τούτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΔΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να γνωρίζει η συμπαθεστατη κύρια Μπατσαρα ότι πολλές φορές στα φυτώρια καλλιεργούνται φυτά με προσβολές από ασθένειες που καθιστούν προβληματική την φυτεία.
    Υ.Γ Και ο Βοργιαζιδης λογίζεται στο φυτώριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ