Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μελιόπουλος: «Μαύρη μέρα αν ψηφιστούν οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη»


Σταθερά, τον αγώνα του κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών, συνέχισε μέχρι και την τελευταία ημέρα παρουσίας του στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Μελιόπουλος.

Στην τελευταία του προ ημερησίας τοποθέτηση ως δημοτικός σύμβουλος, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη, με αγώνες που όπως είπε «θα βάλουν φρένο στην αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνσης και της αυτοδιοίκησης και θα ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική, βάζοντας πλώρη για έναν διαφορετικό κόσμο που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων των ΔΕΥΑ για τις συγχωνεύσεις και τη στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στους αγώνες τους, ενώ χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, λέγοντας πως η διοίκηση του δήμου Βέροιας συμπληρώνει την αντιλαϊκή καταιγίδα, με την πρόθεση αύξησης των δημοτικών τελών.

Τέλος, χαρακτήρισε «μαύρη μέρα» για τον δήμο Βέροιας, για τους πολίτες και για το δημοτικό συμβούλιο, αν ψηφιστούν οι αυξήσεις των δημοτικών τελών που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της θητείας του τωρινού δημοτικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ